Eldőlt, hol kezdi a Vidi Európa Liga-selejtezőjét - hivatalos

Kétszeri változtatás után véglegessé vált, hogy hazai pályán játszhatja első selejtezős párharcának visszavágóját a Vidi az Európa Ligában.
Csakfoci Admin 2019. június 21., péntek 19:22
Kétszeri változtatás után véglegessé vált, hogy hazai pályán játszhatja első selejtezős párharcának visszavágóját a Vidi az Európa Ligában.
Szerző: Csakfoci Admin 2019. június 21., péntek 19:22

Kedden sorsolták ki, hogy a MOL Vidi FC (július 1-től MOL Fehérvár FC) a montenegrói FK Zeta Golubovci együttesével találkozik az Európa Liga selejtezőjének első fordulójában.

Rögtön a sorsolás után úgy tűnt, a fehérváriak idegenben kezdik a párharcot, és hazai környezetben játszhatják a visszavágót. Szerdán azonban beszámoltunk róla, hogy az UEFA arról tájékoztatta a székesfehérvári klubot, hogy - a Ferencvároshoz hasonlóan - az első információkkal ellentétben hazai pályán játssza az első mérkőzést.

Ezt követően jött az újabb fordulat: a Zeta hivatalos kérelmet nyújtott be a pályaválasztói jog visszacserélésére.

Az UEFA ezt elfogadta, és péntek délután arról értesítette a Vidit, hogy a montenegrói klub kérésére felcserélte a pályaválasztói jogot, így Podgoricában kezdődik a párharc

- számolt be a molvidi.hu.

Az első találkozóra így július 11-én Montenegróban kerül sor, a visszavágót pedig július 18-án játsszák Székesfehérváron, a MOL Aréna Sóstóban.

Neked ajánljuk
Átigazolások
ZTE FC
Balabás Bence
Zalaegerszegre teszi át székhelyét az Austria Wientől a 16 éves középpályás, Balabás Bence, aki alapember az U17-es válogatottban. Korábban a Fradi és a Puskás Akadémia utánpótlásában is játszott.
Kisvárda
Driton Camaj
A csakfoci.hu úgy tudja, hogy Driton Camaj iránt egy török klub érdeklődik, de az ottani átigazolási piac közelgő zárása miatt nem biztos, hogy összejön az egyezség.
Ferencváros
Kwaku Bonsu Osei
Januárban a Fradinál járt próbajátékon Kwaku Bonsu Osei, a ghánai végül a szerb bajnokságba igazolt.
Tovább az összes átigazoláshoz