Edzőmeccsek: A Vaduz után az NB II-es rivális is egy gólt kapott a Viditől

Újabb vasárnapi felkészülési mérkőzést játszott a MOL Fehérvár FC keretének az Európa Ligában kezdőként szerepet nem kapó része. Az ellenfél az NB I-től májusban búcsúzó Haladás volt.
Dudás Gábor 2019. július 28., vasárnap 22:09
Újabb vasárnapi felkészülési mérkőzést játszott a MOL Fehérvár FC keretének az Európa Ligában kezdőként szerepet nem kapó része. Az ellenfél az NB I-től májusban búcsúzó Haladás volt.
Szerző: Dudás Gábor 2019. július 28., vasárnap 22:09

Az első helyzet a volt szombathelyi Bamgboye előtt adódott, majd egy újabb Vidi-lehetőséget követően a Haladás-játékosok nagyjából féltucatszor tesztelték a rutinos Tujvelt, de kimaradtak a vendéghelyzetek - derül ki a molfehervarfc.hu tudósításából.

A fordulás után megint védenie kellett a szlovák hálóőrnek egy Novák-fejesnél, de a 60. percben a fehérváriak megszerezték a mérkőzés egyetlen gólját MOL Aréna Sóstó edzőpályáján: Kovács a pálya közepéről emelt a beinduló Futács elé, aki szorongatott helyzetből, jobb lábbal a hosszúba gurított (1-0).

A folytatásban mindkét oldalon adódtak még lehetőségek, de maradt a Vidi 1-0-s győzelme - akárcsak a Vaduz elleni első EL-selejtezőn.

Felkészülési mérkőzés:

MOL Fehérvár FC - Szombathelyi Haladás 1-0 (Futács 60.)

Fehérvár: Tujvel - Major M., Rus, Tamás O. (Galacs, 52.), Hangya - Kovács I., Tarnóczi, Pátkai (Dinnyés, 46.) - Bamgboye (Illés, 71.), Futács, Petrjak (Halmai, 46.)

Haladás: Gyurján - Medgyes (Cikos, 46.), Jancsó (Tamás L., 46.), Jagodics, Németh Mi. (Tóth D., 79.), Bosnjak (Eszlátyi, 46.) - Kiss B., Holdampf, Nyári (Füleki, 61.) - Németh Má. (Novák, 46.), Gaál (Fekete Á., 46.)

Neked ajánljuk
Átigazolások
DAC
Samuel Petrás
A Zsolnától kölcsönvett Samuel Petrás a kölcsönjátéka letelte után is a DAC játékosa marad, miután a klub érvényesítette az opcióját és 2026 nyaráig szerződést hosszabbított a kapussal.
MOL Fehérvár
Patric Jildefalk
A Svédországból érkező 36 esztendős szakember asszisztensedzőként segíti majd Bartosz Grzelak munkáját.
Puskás Akadémia
Brandon Ormonde-Ottewill
Brandon Ormonde-Ottewill szerződést hosszabbított a Puskás Akadémiával. Az angol hátvéd 2024 nyaráig biztosan marad a PAFC-nál, és ha jövőre a klub él opciós jogával, ez a kontraktus 2025 júniusáig meghosszabbodik.
Tovább az összes átigazoláshoz