Fotó: scsport.ba

Az NB I egyik legjobb légiósa volt, most a Honvéd és a Vidi is kiszemelhette - sajtóhír

Lengyel sajtóhírek szerint a két magyar csapat mellett a Wisla Kraków is kiszemelte az Újpesttel Magyar Kupát nyert védőt.
Nyikes Zoltán 2022. február 4., péntek 8:48
Fotó: scsport.ba
Lengyel sajtóhírek szerint a két magyar csapat mellett a Wisla Kraków is kiszemelte az Újpesttel Magyar Kupát nyert védőt.
Szerző: Nyikes Zoltán 2022. február 4., péntek 8:48

2018 februárjától 2020 szeptemberéig az Újpest alapemberének számított a bosnyák balhátvéd, Dzenan Burekovic, akire fel is figyeltek egy magasabban jegyzett bajnokságból és az NB I-ből a török élvonalbeli Göztepéhez igazolt. A most futó szezonban azonban már nem igazán kap lehetőséget, a 23 forduló alatt csupán háromszor volt a kezdőcsapat tagja és 236 percet játszott.

Ezek után nem meglepő, hogy szóba került a 26 éves játékos távozása: a sport.interia.pl azt írja, hogy, Burekovic iránt a lengyel első osztályú Wisla Kraków érdeklődik, de a portál Magyarországról származó információja szerint

a korábbi újpesti játékost a Budapest Honvéd és a MOL Fehérvár FC is szívesen látná soraiban.

Lengyelországban február 1-jén kezdődött az átigazolási piac és egészen 28-ig tart nyitva, míg Magyarországon február 14. az utolsó nap.

Olvastad már?
Vignjevicnek megmondták, mit kell elérnie a Honvéddal: "A Fradi és a Vidi is gyengült, ami nem jó az NB I-nek" - interjú
Közel nyolc újpesti év után az egyik legnagyobb riválisnál, a Budapest Honvédnál tért vissza Nebojsa Vignjevic a magyar élvonalba. A szerb szakvezető első, a csakfoci.hu-nak adott kispesti interjújában elárulta, hogy volt csapatától is gratuláltak már a kinevezéséhez és hogy már korábban is lehetett volna a piros-feketék edzője. Vignjevic szerint Szergej Rebrov távozása, illetve a Fradi és a Vidi "gyengülése" az egész NB I-nek nem tett jót, ő pedig azon lesz a Honvéddal, hogy mindenki ellen győzzön.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
RB Leipzig
Orbán Willi
Sajtóhírek szerint Orbán Willi hamarosan szerződést hosszabbít Lipcsében.
Ajka/Vasas
Schindler Szabolcs
Ahogyan azt honlapunk előre jelezte: távozott a Vasas tartalékcsapatától Schindler Szabolcs és az NB II-es Ajka vezetőedzője lett.
Ferencváros
Profi szerződés
A Ferencváros profi szerződést kötött Bagi Ádámmal, a 17 éves támadó 2019 óta erősíti a klubot.
Tovább az összes átigazoláshoz