Acéltüske okozott horror-balesetet a Vidi-stadion építkezésén

Egy rossz lépés és a baleseti sebészeten találta magát az építőmunkás.
Dudás Gábor 2017. június 20., kedd 19:30
Egy rossz lépés és a baleseti sebészeten találta magát az építőmunkás.
Szerző: Dudás Gábor 2017. június 20., kedd 19:30

A feol.hu információi alapján egy vasrúd szúrta át a jelenleg a baleseti sebészeten fekvő munkás mellkasát. A lap úgy tudja, hogy a munkás - miközben az emelvényen végezte a munkáját - sétálás közben, eddig ismeretlen okból leesett, a sérülést ennek következtében szerezte.

Elsődlegesen súlyos sérültnek minősítették – tudta meg a portál László Gyula megyei vezető mentőtiszttől.

 

Később a székesfehérvári önkormányzat közleményben tájékoztatta a feol.hu-t a balesetről és annak körülményeiről.

"Az Önkormányzat sajnálattal értesült a kedden délután a Sóstói Stadion beruházásnál történt balesetről és haladéktalanul tájékoztatást kért a kivitelezőtől. A megkeresésre a kivitelező részéről Horváth László az alábbi tájékoztatást adta:

A monolit vasbeton szerkezet kivitelezése közben egy fő betonacél szerelést végző munkavállaló a létra 3. fokán állva elvesztette egyensúlyát és az alatta lévő betonacél tüskékre esett. A leesés következtében a betonacél tüskék a jobb vállán okoztak vérző sérülést.

A balesetet követően a dolgozó folyamatosan eszméleténél volt, saját lábán ment az építési területen kijelölt elsősegélynyújtó helyiségbe, ahol gyors ellátásban részesítették és közben értesítették a mentőszolgálatot. A sérültet a Fejér Megyei Szent Egyetemi Oktató Kórházba szállították további ellátás céljából. A kórház orvosától kapott tájékoztatás szerint a sérülést szenvedett dolgozó állapota stabil és várhatóan pár napon belül elhagyhatja a kórházat."

Neked ajánljuk
Átigazolások
ETO FC
Pap Eduárd
Román sajtóhírek szerint Pap Eduárd az NB II-es győri ETO FC együtteséhez került, a Botosani tulajdonosa azonban azt mondja, egyelőre még nem került pont az ügy végére.
Kazincbarcika
Bencze Antal
A szabadon igazolható Bencze Antal Kazincbarcikán folytatja pályafutását.
DAC
Samuel Petrás
A Zsolnától kölcsönvett Samuel Petrás a kölcsönjátéka letelte után is a DAC játékosa marad, miután a klub érvényesítette az opcióját és 2026 nyaráig szerződést hosszabbított a kapussal.
Tovább az összes átigazoláshoz