A Vidi volt válogatott játékosa Ausztriában fejezné be a karrierjét

Április vége óta szabadon igazolható Anel Hadzic, aki bár nyáron újra tárgyalni fog az FK Sarajevo képviselőivel, mégis Ausztriában szeretné befejezni pályafutását.
Csakfoci Admin 2020. május 16., szombat 15:44
Április vége óta szabadon igazolható Anel Hadzic, aki bár nyáron újra tárgyalni fog az FK Sarajevo képviselőivel, mégis Ausztriában szeretné befejezni pályafutását.
Szerző: Csakfoci Admin 2020. május 16., szombat 15:44

Terjedelmes interjút adott a transfermarkt.at-nak Anel Hadzic, a MOL Fehérvár FC korábbi osztrák és bosnyák állampolgársággal rendelkező középpályása. A koronavírus-járványt az ausztriai otthonában átvészelő 30 éves játékos - ahogy honlapunknak is - elismerte, a nyáron ismét tárgyalni fog a leendő klubjával, az FK Sarajevóval. Azt viszont határozottan kijelentette, hogy Ausztriában fejezné be a pályafutását.

- Bosznia-Hercegovinában születtem és a második otthonomban, Ausztriában nőttem fel. Nagyon hálás vagyok az országnak mindazért, amiket lehetővé tett számomra. Itt kezdtem el a profi karrieremet, és itt szeretném majd befejezni. Nagyon szép időket töltöttem ott, kupagyőztes lettem, és nagyszerű érzés volt az európai kupaporondon szerepelni - idézte a portál Hadzicot, aki a csakfoci.hu-nak adott interjúját követően ismét elmondta, miért kellett távoznia április végén a MOL Fehérvár FC-től.

A 14-szeres bosnyák válogatott labdarúgó szót ejtett a törökországi kitérőjéről is, miután 2016 januárjában az Eskişehirsporhoz igazolt, majd fél év, és nyolc bajnoki után távozott.

- Nehéz volt Törökországban maradni. Bár nagyon jó mérkőzéseken játszottam, mégis a rájátszás döntő jelentőségű volt a távozásom szempontjából - tette hozzá.

Hadzicot 2016 nyarán szerződtette a MOL Fehérvár FC (akkori nevén Videoton FC), amelynek színeiben összesen 85 NB I-es mérkőzésen (kulcsfontosságú szerepe volt a 2018-ban az EL-csoportkört elérő gárdában) lépett pályára, ezeken összesen 11 gólt rúgott. Hadzic a 2017/18-as szezonban bajnok lett a Vidivel, az előző idényben kupagyőztes lett a fehérváriakkal, miután az ő gólja döntötte el a Honvéd elleni MK-finálét a 91. percben.

Olvastad már?
Interjú: "Soha nem akartam elhagyni a Vidit” – Carrillót nem tudta komolyan venni a klubnak hálás légiós
Anel Hadzic éveken keresztül kirobbanthatatlan volt a fehérváriak kezdőcsapatából, a szerződésbontása óta először a csakfoci.hu-nak adott interjújában elmondta, hálás a klubnak, de Joan Carrillót nem tudta komolyan venni, és kicsit több tiszteletet várt volna a szakmai stábtól. Elismerte, tárgyalt a leendő csapatával, és bár jelenleg Ausztriában tartózkodik, mégis Szarajevóban folytatná pályafutását. Interjú.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Csákvár / Puskás Akadémia
Öt játékos is visszatér Felcsútra
Már Felcsúton kezdik meg a felkészülést a fiatal futballisták.
Szeged
Megvan az első érkező
A 21 éves támadó középpályás 3 évre kötelezte el magát az NB II-es klubhoz.
Puskás Akadémia
Változások a szakmai stábban
Honlapunk információi szerint Hornyák Zsolt, a Puskás Akadémia vezetőedzője új asszisztens edzőkkel kezdheti meg a következő szezont.
Tovább az összes átigazoláshoz