A Vidi játékosa lett az előző idény legjobbja hazájában

A MOL Fehérvár FC hátvédjét, Visar Musliut választották meg a 2018-19-es szezon legjobb labdarúgójának Észak-Macedóniában.
Csakfoci Admin 2019. december 25., szerda 10:40
A MOL Fehérvár FC hátvédjét, Visar Musliut választották meg a 2018-19-es szezon legjobb labdarúgójának Észak-Macedóniában.
Szerző: Csakfoci Admin 2019. december 25., szerda 10:40

A 25 éves, 20-szoros észak-macedón válogatott Visar Musliu még az albán élvonalbeli Skhendija játékosaként nyújtott teljesítményével először érdemelte ki az elismerést. Az immár a MOL Fehérvár FC-ben játszó védő Ljupcho Doriev (Akademija Pandev) és Vladica Brdarovski (Vardar Skopje) előtt végzett.

A gostivari születésű labdarúgó a díj átvételekor így fogalmazott beszédében:

- Szeretnénk köszönetet mondani a macedón labdarúgó-szövetségnek és minden Skhendija játékosnak, külön köszönet illeti az edzőmet, Qatip Osmanit (Musliu korábbi trénere - a szerk.). Nagyon örülök, hogy megnyertem ezt a díjat. Reméljük, hogy együtt élhetjük át az Eb-pótselejtezőt - idézte a védő szavait az infosport.mk.

Musliu augusztusban igazolt a fehérváriakhoz, ahol az őszi idényben 12 NB I-es meccsen, és egy NB III-as mérkőzésen lépett pályára. Az élvonalban két gólt szerzett, és egy gólt passzt jegyzett.

Neked ajánljuk
Átigazolások
DAC
Samuel Petrás
A Zsolnától kölcsönvett Samuel Petrás a kölcsönjátéka letelte után is a DAC játékosa marad, miután a klub érvényesítette az opcióját és 2026 nyaráig szerződést hosszabbított a kapussal.
MOL Fehérvár
Patric Jildefalk
A Svédországból érkező 36 esztendős szakember asszisztensedzőként segíti majd Bartosz Grzelak munkáját.
Puskás Akadémia
Brandon Ormonde-Ottewill
Brandon Ormonde-Ottewill szerződést hosszabbított a Puskás Akadémiával. Az angol hátvéd 2024 nyaráig biztosan marad a PAFC-nál, és ha jövőre a klub él opciós jogával, ez a kontraktus 2025 júniusáig meghosszabbodik.
Tovább az összes átigazoláshoz