MLSZ: Az Újpest-meccsen huhogók klubját és a Puskás-díjast is megbüntették

A Kaposvár drukkerei miatt félmilliót fizethet. A nemrég még a Puskás-díja miatt ünnepelt Zsóri Dánielt az NB III-ban tiltotta el az MLSZ fegyelmi bizottsága.
Dudás Gábor 2019. november 5., kedd 22:11
A Kaposvár drukkerei miatt félmilliót fizethet. A nemrég még a Puskás-díja miatt ünnepelt Zsóri Dánielt az NB III-ban tiltotta el az MLSZ fegyelmi bizottsága.
Szerző: Dudás Gábor 2019. november 5., kedd 22:11

Az MLSZ Fegyelmi Bizottsága (FEB) november 5-i ülésén az alábbi határozatokat hozta az mlsz.hu híre szerint.

NB I

A FEB a Kaposvárt, az Újpest elleni hazai bajnoki mérkőzésén szurkolói részéről történt rasszista megnyilvánulások („huhogtak” a vendég csapat két színes bőrű játékosa felé) miatt 500.000 Ft pénzbüntetés megfizetésére kötelezi.

Olvastad már?
Kifakadt az NB I "csöves csapatának" edzője: "Felháborító a játékvezetők viselkedése" - interjú
A Kaposvár nem kapja meg a kellő tiszteletet, megmosolyogják és egy kézlegyintéssel elintézik az NB I-es újoncot. Interjú Waltner Róberttel.
Elolvasom

NB II

Gál Mátyás (Vasas) 1 soron következő férfi felnőtt nagypályás bajnoki mérkőzésre szóló eltiltást kapott.

NB III

A FEB tárgyalás megtartása után Gajda Márkó Gábor (Eger) korábbi 2 mérkőzésre szóló eltiltását hatályában változatlanul fenntartotta.

Márton András (Sényő) 1, Vágó Zoltán (Szabadkikötő) 1,

Zsóri Dániel (Fehérvár), mert amikor a labda számára nem volt megjátszható közelségben hátulról buktatta ellenfelét 2 soron következő férfi felnőtt nagypályás bajnoki mérkőzésre szóló eltiltást kapott.

Tassy Áron István edző (Fehérvár), mert a játékvezető személyére sértő kifejezést használt 3 soron következő NB III férfi felnőtt nagypályás bajnoki mérkőzésre szóló eltiltást kapott.

Női nagypályás bajnokságok és kupák

Kreisz Zsanett (Gyömrő), mert ellenfelére sértő kifejezést kiabált 3, Pityó Zsanett Vivien (Soroksár) 1, Haraszti Ilona (Balatonfüred), mert két sárga lapos figyelmeztetés után kiállították, majd a játékvezető működésére negatív kijelentést tett és a játéktér környékét csak felszólításra hagyta el 3 és Helly Annamária (Csepel), mert amikor a labda számára nem volt megjátszható közelségben hátulról rácsúszott ellenfele lábára 2 soron következő női felnőtt nagypályás bajnoki mérkőzésre szóló eltiltást kapott.

Női és férfi futsal bajnokságok és kupák

Komáromi Péter (Veszprém), mert a játékvezető ítélete ellen sportszerűtlen módon tiltakozott 2 soron következő férfi felnőtt futsal bajnoki mérkőzésre szóló eltiltást kapott.

Horváth Gábor Tamás technikai vezető (TFSE), mert a játékvezető ítélete ellen sportszerűtlen módon tiltakozott, a mérkőzéssel kapcsolatos sportszakemberi tevékenységtől 1 soron következő női felnőtt futsal Magyar Kupa mérkőzésre szóló eltiltást kapott.

Két sárga lapos figyelmeztetés utáni, határozat nélküli eltiltás

Horgosi Donát (Szolnok), Jancsó András (Haladás), Vári Barnabás (ETO), Papp Zsolt (Tiszaújváros), Gál Szabolcs (Szabadkikötő), Gajág Gergő (Pécs), Nagy Tibor (Bicske) és Nagy Richárd (Veszprém) 1-1 soron következő férfi felnőtt nagypályás bajnoki mérkőzésre szóló eltiltást kapott.

Színes lapok miatt kiszabott pénzbüntetés

Békéscsaba 12,5, Tiszaújváros 14, ESMTK 12, Szabadkikötő 14, Taksony 10 és Pápa 10 ezer forint.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Légiósok
Szalai Attila
A nyártól biztosan nem számítanak már Szalai Attila szolgálataira Freiburgban a Kicker szerint.
Légiósok
Németh Szabolcs
Az osztrák negyedosztályú ASK Kohfidisch vezetőedzője lett Németh Szabolcs, a Haladás, a Dorog és a Soproni VSE korábbi trénere.
Kisvárda
Mario Ilievski
Két élvonalbeli csapat is érdeklődik Mario Ilievski iránt, aki a Várda kiesése esetén bizonyos feltételekkel távozhat a klubtól. (NSO)
Tovább az összes átigazoláshoz