Milliókra büntette a Fradit az MLSZ - a Groupama Aréna egy részét is le kell zárniuk

Péntek délután hozta nyilvánosságra a fegyelmi bizottság határozatait az MLSZ hivatalos oldala. A Ferencvárosnak, Tonci Kukocnak és Varga Kevinnek sem kegyelmeztek.
Csakfoci Admin 2019. október 25., péntek 17:07
Péntek délután hozta nyilvánosságra a fegyelmi bizottság határozatait az MLSZ hivatalos oldala. A Ferencvárosnak, Tonci Kukocnak és Varga Kevinnek sem kegyelmeztek.
Szerző: Csakfoci Admin 2019. október 25., péntek 17:07

Az MLSZ Fegyelmi Bizottsága (FEB) az október 22-i ülésén az alábbi határozatokat hozta az mlsz.hu híre szerint.

NB I

Kukoc-Petraello Tonci (Honvéd),  mert a mérkőzés lefújása után egy hazai rendezővel szóváltásba keveredett, meglökte és fejelő mozdulatot tett felé 2, Varga Kevin (DVSC), mert a játékvezető személyére sértő kifejezést használt 3 soron következő férfi felnőtt nagypályás bajnoki mérkőzésre  szóló eltiltást kapott.

Olvastad már?
NB I: Centikről üvöltött a játékvezető arcába a Loki kiállított játékosa - videó
Nem véletlenül kapta piros lapját Varga Kevin, a DVSC szélsője a DVTK elleni szombati bajnokin: egy vitatott szituációban a debreceni játékos olyan hevesen reklamált, hogy Bogár Gergő játékvezető kiállította az arcába üvöltő futballistát. Varga szerencséjére csapata így is le tudta győzni 2-1-re a Diósgyőrt.
Elolvasom

A FEB összevont eljárás alapján az FTC-t,  a Honvéd elleni idegenbeli és az Újpest elleni hazai  bajnoki mérkőzésen  szurkolói részéről történt rendzavarások (obszcén kifejezések bekiabálása és jelentős mennyiségű pirotechnikai eszköz használata), valamint   mérkőzés rendezéssel kapcsolatos szabályzati előírás megsértése miatt

8.000.000 forint pénzbüntetés megfizetésére kötelezi,  továbbá elrendeli a Groupama Aréna  (Stadion)   „B1”, „B2”, „B3” és „C1” szektorainak 1 (egy) soron következő hazai NB I-es bajnoki mérkőzésen történő lezárását.

A FEB a DVSC-t, a Diósgyőr elleni hazai bajnoki mérkőzésen  szurkolói részéről történt rendzavarások (obszcén kifejezések bekiabálása és nagy mennyiségű pirotechnikai eszköz használata), valamint  mérkőzés rendezéssel kapcsolatos szabályzati előírás megsértése miatt  4.000.000 forint pénzbüntetés megfizetésére kötelezi.

Az NB II-es, NB III-s, valamint a további határozatok ide kattintva olvashatók.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Ferencváros
Szerződéshosszabbítás
A Fradi meghosszabbította a 21 éves Katona Bálint szerződését.
Leverkusen
Bősze Levente
Újabb magyar utánpótlás-válogatott játékos igazolhat külföldre: a Bundesligában listavezető Bayer Leverkusenhez szerződhet a 2009-es születésű Bősze Levente. (twitter.com/wonderkidshun)
U21-es válogatott
Szélesi Zoltán
Beigazolódott a Csakfoci korábbi értesülése: Szélesi Zoltán veszi át az U21-es magyar válogatott irányítását.
Tovább az összes átigazoláshoz