Fotó: kisvardafc.hu

NB I: "Támadásban nagyon jó, modern focit játszottunk"; a Kövesd kihozta a meccsből a maximumot – edzői értékelések

Az NB I 13. fordulójának pénteki játéknapján egy mérkőzést rendeztek - így értékelték a vezetőedzők a látottakat.
Nyikes Zoltán 2022. október 28., péntek 22:30
Fotó: kisvardafc.hu
Az NB I 13. fordulójának pénteki játéknapján egy mérkőzést rendeztek - így értékelték a vezetőedzők a látottakat.
Szerző: Nyikes Zoltán 2022. október 28., péntek 22:30

Mezőkövesd Zsóry FC–Kisvárda FC 1-1

A mérkőzésről ide kattintva olvashatsz bővebben!

Kuttor Attila (Mezőkövesd): – A mai meccsben ez volt a maximum. Nem működtek azok a dolgok, amiket elterveztünk, ettől függetlenül ki kell emelni a kapusteljesítményt, ami meccsben tartott minket. Végig bíztunk abban, hogy valamilyen úton-módon ki tudunk egyenlíteni, ehhez jöttek a pályára lépők és hozzátették azt, ami kellett az egyenlítéshez. Nem tudtunk úgy kijönni a védekezésből, nem voltunk abban az állapotban, amiben egy két-hete, nem tudtunk nyomást helyezni a vendégekre és a kontratámadások sem ültek. Mindenkire szükség van, aki itt van velünk a keretben azért van itt, hogy hozzátegye a magáét. Megpróbálunk harcolni a végtelenségig, egy hullámhosszra kerülni, ez sikerült. Nagyon sok munka vár még ránk és sok küzdelem, de ennek köszönhető az, hogy ilyen helyzetekből fel tudunk állni. (M4 Sport)

Török László (Kisvárda): – Nem vagyunk boldogok, attól függetlenül, hogy van egy pontunk, végig uraltuk a játékot. A Kövesd egy nagyon határozott és fegyelmezett védekezést állított fel a mai meccsre, ami nekik jól működött, de nem volt annyi átmenet támadásokba. Az egész meccsen domináltunk, határozottak voltunk, támadásban egy nagyon jó, modern focit játszottunk, megmutattuk az igazi énünket. Győzelmet érdemeltünk volna, de ilyenkor jön mindig a válasz a többiektől, hogy be kell rúgni a tizenegyest. Nem tudjuk már meg, hogyan alakult volna ebben az esetben a találkozó. Nagyon sajnáljuk az elveszített pontokat. Azért áll a kapuban, hogy védjen, amit csak lehet és a csapat sikere érdekében mindent megtegyen, ez sikerült a kövesdi kapusnak. Én csak egy pillanatra néztem meg az ismétlést a kispadon, de ott nekem határozottan kezezésnek tűnt, de a VAR-szobában biztosan jobban kielemezték. Csalódottak vagyunk, de csak szereztünk egy pontot, az is egy pozitív tény és az is, hogy frissek voltunk és végig uraltuk a meccset. A stábbal meghatároztuk azt, hogy kik játszanak a mai mérkőzésen, ezzel sem volt probléma. Még azért nagyon sok találkozó van hátra, hogy pontokat gyűjtsünk és behozzuk az előttünk állókat a tabellán. (M4 Sport)

Olvastad már?
EL: A kétarcú Fraditól nem lehet megszabadulni, megtörték a Monacót Budapesten - lapszemle
Ezt írják a francia lapok, miután a Monaco 1-1-s döntetlent játszott csütörtökön, a Ferencváros elleni, budapesti Európa Liga-meccsen. Lapszemle.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Sepsi
Bernd Storck
Bernd Storck az idény végéig szóló szerződést írt alá, hosszabbítási opcióval.
BVSC
Szekeres az új edző
Igaznak bizonyultak a Csakfoci információi: Szekeres Tamás veszi át az NB II-es BVSC irányítását.
ETO FC
Hosszabbítás
A 19 esztendős Tóth Rajmund meghosszabbította szerződését a másodosztályú ETO FC csapatával. A győriek egykori akadémistája 2026 nyaráig írta alá új kontraktusát.
Tovább az összes átigazoláshoz