Fotó: www.molfehervarfc.hu

NB I: "Még az aranyérem is elérhető" - a Kövesd húzóembere mer nagyot álmodni

Cseri Tamás úgy véli, amíg matematikailag van esély az aranyéremre, addig egy sportoló nem mondhatja azt, hogy nem szeretné megnyerni.
Nyikes Zoltán 2020. május 29., péntek 12:31
Fotó: www.molfehervarfc.hu
Cseri Tamás úgy véli, amíg matematikailag van esély az aranyéremre, addig egy sportoló nem mondhatja azt, hogy nem szeretné megnyerni.
Szerző: Nyikes Zoltán 2020. május 29., péntek 12:31

A Mezőkövesd Zsóry FC kulcsembere, Cseri Tamás volt az M4 Sport Góóól!2 című műsorának a vendége, ahol a játékos beszélt a MOL Fehérvár FC ellen sikerrel megvívott Magyar Kupa-elődöntőről, a DVTK elleni szombati bajnokiról, valamint a jövő hét szerdai kupafináléról is. A futballista az interjú elején elárulta, valahol bizony a feleségének köszönheti jelenlegi sikereit

– Amikor Pécsen játszottam, más életet éltem, én ezt nem is tagadom, akármikor kérdeznek erről. Kellett a feleségem ahhoz, hogy megváltoztasson, ajándékozott nekem két szép gyermeket, ez nagyban befolyásolta az életemet. Nem feltétlenül gondolkoztam abban 29 évesen, hogy lesz lehetőségem az NB I-ben játszani, az elmúlt 3 év tökéletesen alakult – kezdte Cseri, majd elmondta véleményét a Vidi elleni 2-2-ről, ami továbbjutást ért a Magyar Kupában. – Egész évben kiegyensúlyozott játékot produkált a csapat, amit kér a szakmai stáb, azt mindenki 100 %-osan teljesíti. A bajnokságban ott vagyunk a Vidi mögött, így ez egy ki-ki mérkőzés volt, senkinek nem jött jól a szünet, de mi ebből jobban jöttünk ki. Cél volt, hogy az elején semmiképpen ne kapjunk gólt, ha tudunk, lőjünk, de egy biztos védekezést szerettünk volna. Az, hogy betaláltunk, nagyban segített nekünk is, hiszen azt tudtuk játszani, amit akartunk, majd a második félidő elején is gólt szereztünk, az hab volt a tortán. Utána már csak fegyelmezetten kellett védekezni, bár a Vidi nagyon beszorított minket.

A 32 éves támadó középpályás a Budapest Honvéd elleni MK-döntőről elmondta, mindig jó mérkőzést játszanak a piros-feketékkel, 50-50 százalék esélye van mindkét csapatnak a végső győzelemre.

– Nem tudom, mi az ellenszer, eggyel több gólt kell lőni, mint ők, bár nem foglalkozunk még ezzel a témával, hiszen előtte még van egy borsodi rangadó a bajnokságban. Nekünk akár előny is lehet, hogy két meccs van a lábunkban, a DVTK pedig egy felkészülés után kezdi el a bajnokságot – folytatta Cseri, majd azt a kérdést is feltették neki, hogy ha választhatna, melyik mellett tenné le a voksát: kupagyőzelem vagy bronzérem?

– Mindkettő! De még az ezüst-, sőt az aranyérem is elérhető. Merjünk nagyot álmodni. Semmi sem lehetetlen,

ahogyan ezt bebizonyította az, hogy Kuttor Attiláék elkezdtek egy munkát 2,5 évvel ezelőtt, ami kezd beérni, ezt láthatja mindenki, aki követi a magyar labdarúgást. Amíg matematikailag van esély az aranyéremre, addig egy sportoló nem mondhatja azt, hogy nem szeretné megnyerni. Mi megteszünk mindent.

Cseri az interjú végén a Ferencvárossal kapcsolatban elmondta, az a legjobb csapat, amelyik az első helyen áll, és tapasztalatból mondja, hogy a Fradi jó együttes, jó játékosokból áll, nem hiába, hogy az Európa Ligában is megmutatta magát. A jövőjéről elárulta, még két évig szerződés köti a Kövesdhez, nem tud konkrét érdeklődőről, hozzá nem jutott el semmilyen ezzel kapcsolatos információ.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Ferencváros
Callum Styles
A Fradi újra megpróbálta megszerezni a 23 éves játékost, ám Styles az angol másodosztályba vágyott inkább. A Championshipbe való igazolás pedig klubja miatt nem jött össze.
ZTE FC
Dombó Dávid
Hivatalossá vált a csakfoci.hu korábbi információja: Zalaegerszegen folytatja pályafutását Dombó Dávid.
BVSC
Kincses Ádám
Úgy tűnik véget érhet a több hetes edzőkereső a BVSC-nél. Végül a legkézenfekvőbb döntést hozták meg a klub vezetői.
Tovább az összes átigazoláshoz