NB I: Kassai két 11-est fújt be történelmi meccsén, a ZTE kapusa mindkettőt kivédte - videó

A kövesdiek kapusa kirobbanó teljesítménnyel segítette csapatát, így a két megítélt tizenegyes, és az emberhátrány ellenére is ponttal távozott a második helyen álló csapat Zalaegerszegről.
Csakfoci Admin 2019. november 10., vasárnap 9:41
A kövesdiek kapusa kirobbanó teljesítménnyel segítette csapatát, így a két megítélt tizenegyes, és az emberhátrány ellenére is ponttal távozott a második helyen álló csapat Zalaegerszegről.
Szerző: Csakfoci Admin 2019. november 10., vasárnap 9:41

322. magyar élvonalbeli mérkőzését vezette Kassai Viktor szombat délután, ezzel megelőzte az örökranglistán Szabó Zsoltot, így ő lett a legtöbb NB I-es meccs lebonyolításával megbízott játékvezető. Kassainak akadt is dolga a ZTE-Mezőkövesd találkozón: a 47. percben büntetőt, a 81. percben pedig büntetőt és piros lapot osztott ki, ám zalaegerszegi részről sem Babati Benjámin, sem Radó András nem tudott túljárni Szappanos Péter kövesdi kapus eszén. A találkozó 1-1-es döntetlennel zárult.

 

A lefújás után a kövesdi hálóőr az m4sport.hu-nak elárulta, korábban nem jött ki számára jól a lépés a tizenegyeseknél.

- Kiböjtöltem ezeket a büntetővédéseket, hiszen a rövid NB I-es pályafutásom alatt eddig még irányt sem nagyon találtam. - mondta Szappanos. - Már ideje volt, hogy egyet megfogjak, de hogy kettőt sikerült, ez eszméletlen érzés. Utólag az egy pontot is felerősíti, hogy két ellenünk befújt büntetővel is 1-1-et játszottunk.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Légiósok
Szalai Attila
A nyártól biztosan nem számítanak már Szalai Attila szolgálataira Freiburgban a Kicker szerint.
Légiósok
Németh Szabolcs
Az osztrák negyedosztályú ASK Kohfidisch vezetőedzője lett Németh Szabolcs, a Haladás, a Dorog és a Soproni VSE korábbi trénere.
Kisvárda
Mario Ilievski
Két élvonalbeli csapat is érdeklődik Mario Ilievski iránt, aki a Várda kiesése esetén bizonyos feltételekkel távozhat a klubtól. (NSO)
Tovább az összes átigazoláshoz