A nagy vihart kavart belépő után Tóth Bence közelebb a visszatéréshez

Egyelőre még csak könnyített munkát végezhetett, de van esély rá, hogy korábbi csapata, a Ferencváros ellen pályára lépjen szombaton.
Budai László 2018. április 3., kedd 9:18
Egyelőre még csak könnyített munkát végezhetett, de van esély rá, hogy korábbi csapata, a Ferencváros ellen pályára lépjen szombaton.
Szerző: Budai László 2018. április 3., kedd 9:18

Több mint két héttel Tőzsér Dániel nagy vihart kavart belépője után, a Mezőkövesd játékosa, Tóth Bence ismét edzhetett. A futballista március 17-én, a Debrecen elleni mérkőzésen kapott csúnya rúgást a Loki labdarúgójától, ami után le is kellett őt cserélni.

Tóth az összecsapást követően akkor így nyilatkozott az esetről.

- Visszanéztem a videófelvételt és a fotókat az esetről és egyre jobban azt gondolom szándékosan lépett nekem oda Tőzsér Dániel. Egy ilyen múlttal rendelkező játékostól sportszerűbb hozzáállást vár az ember. A debreceni középpályás egyébként azóta sem kért tőlem bocsánatot.

A csakfoci.hu a másik felet, Tőzsér Dánielt is megszólaltatta, aki érdekes nyilatkozatot tett akkor.

 – Dehogy volt szándékosreagált Tőzsér Dániel a csakfoci.hu-nak. – Ha Bence megsérült, azt nagyon sajnálom, nem tudtam róla.

Nincs meg a telefonszáma, de ha tényleg súlyos a helyzet, akkor elkérem valakitől az elérhetőségét és majd bocsánatot kérek. Mindketten talppal mentünk egy labdára, ami kicsúszott közülünk, így ütköztünk. Sajnálom, hogy Bence ezt szándékosnak vélte.

A Mezőkövesd honlapjának mostani beszámolója szerint Tóth egyelőre csak könnyített munkát végezhetett, de van rá esély, hogy szombaton pályára lépjen korábbi csapata, a Ferencváros otthonában.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Mezőkövesd
Megvan a távozó légiós új csapata
Az NB I-ből kiesett Mezőkövesdtől távozó szenegáli-francia középpályás, Christian Gomis a thai élvonalban szereplő BG Pathum Unitedhez írt alá.
Újpest
Új erőnléti edző
Ahogyan a Csakfoci korábban jelezte, nem egyedül érkezett Bartosz Grzelak Fehérvárról, stábjából ugyanis Száraz Ádám erőnléti edző is Újpestre tette át a székhelyét a Viditől.
Ferencváros
Utazókeret
Sok fiatallal, több rutinos játékossal és visszatérőkkel is dolgozhat Pascal Jansen Bad Radkersburgban. Nincs az utazók között Iyinbor Patrick, aki az előző idényben Kecskeméten játszott kölcsönben.
Tovább az összes átigazoláshoz