Tóth Bence a földön maradt és ápolni kellett Tőzsér Dániel belépője után. A Mezőkövesd középpályása szándékosnak vélte ellenfele mozdulatát.

 – Visszanéztem a videofelvételt és a fotókat az esetről és egyre jobban azt gondolom szándékosan lépett nekem oda Tőzsér Dániel. Egy ilyen múlttal rendelkező játékostól sportszerűbb hozzáállást vár az ember. A debreceni középpályás egyébként azóta sem kért tőlem bocsánatot – mondta Tóth Bence a mezokovesdzsory.hu-nak.

 – Dehogy volt szándékos – reagált Tőzsér Dániel a csakfoci.hu-nak. – Ha Bence megsérült, azt nagyon sajnálom, nem tudtam róla. Nincs meg a telefonszáma, de ha tényleg súlyos a helyzet, akkor elkérem valakitől az elérhetőségét és majd bocsánatot kérek. Mindketten talppal mentünk egy labdára, ami kicsúszott közülünk, így ütköztünk. Sajnálom, hogy Bence ezt szándékosnak vélte.

Érdekesség, hogy az MLSZ Ezekiel Henty Ferencváros elleni szabálytalanságát a videofelvételek alapján vizsgálja. Tőzsér Dániel azonban nem tart hasonlótól.

– Nem lehet összehasonlítani a két esetet. Furcsállnám, ha utólag ezért eltiltanának, ezt nem tartom valószínűnek. Keményebb belépő volt, de ilyenből akad egy pár a mérkőzéseken. Szándékosság pedig egyáltalán nem volt a mozdulatomban – zárta a DVSC középpályása.

Nézd meg Tóth és Tőzsér összecsapását:

LENKÓ PATRIK