Fotó: honvedfc.hu

A Honvéd egyik száműzöttje és a Fradi korábbi játékosa is ugyanannál az NB I-es klubnál merült fel

A csakfoci.hu információi szerint elképzelhető, hogy Eppel Márton Mezőkövesden folytathatja pályafutását, ahogy Kulcsár Dávid esetleges szerződtetése is felmerült a borsodiaknál.
Nyikes Zoltán 2021. december 28., kedd 9:27
Fotó: honvedfc.hu
A csakfoci.hu információi szerint elképzelhető, hogy Eppel Márton Mezőkövesden folytathatja pályafutását, ahogy Kulcsár Dávid esetleges szerződtetése is felmerült a borsodiaknál.
Szerző: Nyikes Zoltán 2021. december 28., kedd 9:27

November elején a csakfoci.hu is megírta, hogy többek között Eppel Márton esetében is úgy döntöttek a Budapest Honvédnál, hogy ugyan továbbra is az első csapattal edzhet, de a meccskeretbe egy ideig nem kerül be, így tehát a korábbi NB I-es gólkirály az elmúlt öt bajnokin még csak a kispadra sem ülhetett le.

Honlapunk úgy értesült, ennek következtében könnyedén előfordulhat, hogy a 8-szoros magyar válogatott játékos a januári átigazolási időszakban csapatot válthat.

Úgy tudjuk, hogy Eppel egyik legfőbb kérője a Mezőkövesd Zsóry FC, ahol a támadó újra együtt dolgozhatna korábbi kispesti edzőjével, Supka Attilával.

A csakfoci.hu továbbá úgy tudja, szintén felmerült a borsodi csapatnál a Paks jobbhátvédjének, Kulcsár Dávidnak szerződtetése, aki kevés lehetőséghez jutott a most futó idényben, csupán öt mérkőzésen lépett pályára, valamennyi alkalommal csereként. A középpálya és a támadósor szélén is bevethető játékos szintén kiszemelt a III. Kerületi TVE-nél is, értesüléseink szerint nagyobb eséllyel az óbudaiaknál folytathatja a korábban a Ferencvárosnál és a Vasasnál is megfordult futballista.

Olvastad már?
NB I: Ő az év magyar felfedezettje a tulajdonosoknál és a vezetőknél - exkluzív
Év vége közeledtével a csakfoci.hu immáron hetedik alkalommal jelentkezik rendhagyó, exkluzív szavazásával. Honlapunk a 12 NB I-es klubtulajdonos, illetve vezető szavazata alapján választotta meg 2021 legjeit öt kategóriában. Negyedikként jöjjön az év felfedezettje! Ennél a kategóriánál nem volt kritérium a játékosoknál az életkor, így olyanok is kaptak voksot, akik bár már korábban is szerepeltek az NB I-ben, az idei évben nyújtottak a korábbi szezonokhoz képest kiugró teljesítményt.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Sepsi
Bernd Storck
Bernd Storck az idény végéig szóló szerződést írt alá, hosszabbítási opcióval.
BVSC
Szekeres az új edző
Igaznak bizonyultak a Csakfoci információi: Szekeres Tamás veszi át az NB II-es BVSC irányítását.
ETO FC
Hosszabbítás
A 19 esztendős Tóth Rajmund meghosszabbította szerződését a másodosztályú ETO FC csapatával. A győriek egykori akadémistája 2026 nyaráig írta alá új kontraktusát.
Tovább az összes átigazoláshoz