Megvan a megegyezés: A Fradi a Honvédból igazol válogatott játékost

Botka Endre zöld-fehérbe öltözött.
Dudás Gábor 2017. január 9., hétfő 11:42
Botka Endre zöld-fehérbe öltözött.
Szerző: Dudás Gábor 2017. január 9., hétfő 11:42

A csakfoci.hu információi szerint hamarosan véglegessé válik, hogy Botka Endre a Ferencvárosban folytatja pályafutását. A védő nem vett részt a kispestiek mai edzésén. Az átigazolás azóta már hivatalossá is vált.

Honlapunk elsőként számolt be arról decemberben, hogy a Budapest Honvéd egyszeres magyar válogatott jobbhátvédje a zöld-fehéreknél köthet ki, és úgy tudjuk, közel a megállapodás a felek között, a fiatal bekk klubváltása így hivatalossá válhat a napokban. A Honvéd egyébként ma kezdte meg a felkészülést, és helyszíni tudósítónk jelentése szerint a fiatal védő nem is edz a társaival, csak egy rövid látogatást tett a helyszínen a gyakorlás előtt.

 

Mint korábban írtuk, a futballista egy olyan posztra az egyik jelöltje a zöldeknek, amely az utóbbi időben komoly fejfájást okozott Thomas Doll vezetőedzőnek, hiszen Emir Dilaver rosszabb formája, illetve eltiltása miatt kereste is a konkurenciát a német a bosnyák-osztrák légiósnak (akinek ráadásul a nyáron lejár a szerződése), de például a nyáron igazolt Lovrencsics Gergő nem igazán találta itt a helyét támadó szélsőként.

George F. Hemingway, a Honvéd tulajdonosa a Digi Sport "Reggeli Start" c. műsorában kapott is a Botka-ügyre vonatkozó kérdést, és nem cáfolta, hogy a védő a Fradinál köthet ki, igaz, kitérő válaszában úgy fogalmazott, hogy két távozója és két érkezője is lehet a kispestieknek a héten, gyengülni pedig biztosan nem fog a csapat.

A tulajdonos a kispestiek jelenleg is zajló edzésén annyit mondott Botka Endre ügyére tudósítónknak, hogy nincs még meg a végső megállapodás a klubok között, de a Honvéd mindenre nyitott.

A Honvéd délután hivatalosan is bejelentette, hogy Botka Endre a Fradiban folytatja.

A hazai átigazolási híreket ITT találod - kattints!

Neked ajánljuk
Átigazolások
Diósgyőr
Még nem le álltak le az igazolásokkal
Lehetnek még érkezők és távozók is a sportigazgató elmondása szerint.
Ferencváros
Csak Marquinhos kell Stankovicnak
Hiába ajánlották fel a Szpartak Moszkvának Belgiumból a 9 millió eurós szélsőt, Dejan Stankovicnak a ferencvárosi Marquinhos kell.
Újpest
600 milliós csatár a küszöbön
Horvát sajtóhírek szerint közelebb került kiszemeltjéhez az Újpest, amely kivásárolná a Dinamo Zagreb játékosát. 
Tovább az összes átigazoláshoz