Kondás: Nem fogom feladni; Pakson bíznak Böde felépülésében – így látták az edzők

Osztermájer Gábor szerint még négy pontot kell szereznie a Paksnak, hogy bennmaradjon. Feczkó Tamás úgy gondolja, az élet nem mindig igazságos, Joan Carrillo a szurkolók miatt is örül a Fehérvár győzelmének, Kondás Elemér pedig bízik benne, hogy a játékosai az utolsó percig nem adják fel a bennmaradásért folytatott harcot.
Privacsek András 2020. június 18., csütörtök 10:22
Osztermájer Gábor szerint még négy pontot kell szereznie a Paksnak, hogy bennmaradjon. Feczkó Tamás úgy gondolja, az élet nem mindig igazságos, Joan Carrillo a szurkolók miatt is örül a Fehérvár győzelmének, Kondás Elemér pedig bízik benne, hogy a játékosai az utolsó percig nem adják fel a bennmaradásért folytatott harcot.
Szerző: Privacsek András 2020. június 18., csütörtök 10:22

Paksi FC - Kaposvár 3-0

Osztermájer Gábor (Paksi FC): - Nehéz talajú pályán játszottunk, ami nagyon nem kedvezett a technikás futballnak. Nem meglepő tehát, mindkét csapat játékában sok hiba volt. Idegesen kezdtünk, de mégis sikerült kétgólos előnyre szert tennünk, ez pedig a szünetre megnyugvást hozott a játékosoknak. A második játékrészben többet birtokoltuk a labdát, és még egy találatot szereztünk. Böde Dániel az előző, Zalaegerszeg elleni mérkőzésünk végén egy komolynak tűnő sérülést szenvedett. Másnap mankóval érkezett edzésre, ma már hála Istennek jobban volt, de inkább nem neveztem a keretbe. Remélem, azonban ebben a szezonban még pályára léphet. Ami a hátralévő mérkőzéseket illeti, számításaim szerint az utolsó forduló előtt még négy pont szükséges, hogy biztos megőrizzük első osztályú tagságunk. (paksifc.hu)

Disztl László (Kaposvár):  - A DVTK elleni győzelem után frissíteni akartuk a csapatot, hiszen a játékosok nagyon sokat kiadtak magukból az elmúlt hetekben. A védelemben rutinos játékosok kaptak helyet, aki a stabilitást és a nyugalmat adták volna a csapatnak, míg elöl gyors, fiatal labdarúgók kaptak lehetőséget a bizonyításra. Sajnos ez nem sikerült, hiszen a fiatalok nem azt nyújtották, mint amit szerettünk volna. Az első gólig kiegyenlített játék folyt, de az megfogta a srácokat, hiszen nem tudom elképzelni, hogy egy ilyen tizenegyest más csapat ellen is befújtak volna. A vezetés után magabiztosabb lett a Paks, mi próbáltunk frissíteni, de úgy, hogy a fiatalok a pályán hagytuk, mivel figyeltünk a fiatalszabályra. A fiatalok közül Bévárdi Zsomborban volt lendület, gyorsaság, de nem tudtuk ezt kihasználni támadásban. (rakoczifc.hu)

Diósgyőr - Puskás Akadémia 1-2

Feczkó Tamás (Diósgyőr): - Úgy készültünk a mai mérkőzésre, hogy a csapat méltóképpen emlékezzen meg a héten elhunyt Kalmár Bálintra. Mindent megtettünk ennek érdekében, sajnos a hazai kapufa nem velünk volt az ötödik percben, 2-0 után lett volna igazán érdekes a mérkőzés. A második félidőben egy fegyelmezetlenség miatt gyorsan vezetést szereztek a vendégek, belementünk egy ész nélküli játékba, amiből bármi kisülhetett volna. Ez a gól megzavarta a fejeket, az ivószünetig tartó negyedórában könnyen elúszhatott volna a találkozó. Az utolsó másodpercig mentünk előre a pontszerzés érdekében, meg is voltak a lehetőségeink erre, de az élet nem mindig igazságos. Szeretném a csapat nevében megköszönni a szurkolóknak, amit ma este értünk tettek, fantasztikus futballhangulatban játszottunk, örülünk, hogy velünk vannak. (dvtk.eu)

Hornyák Zsolt (Puskás Akadémia): - Arra számítottunk, hogy a DVTK stabil védekezésből vezet gyors ellentámadásokat, mégis ebből kaptunk gólt. Hibáztunk, amikor kiléptünk, és Kiss Tomi be tudott indulni a védelem mögé. Ezt követően példásan visszajöttünk a játékba, domináltuk a mérkőzést. Nagyon sok gólhelyzetet alakítottunk ki, szerintem Branislav Danilović volt a hazai csapat legjobbja. (dvtk.eu)

MOL Fehérvár FC - DVSC 1-0

Joan Carrillo (Fehérvár): - Gratulálok a játékosaimnak, jó munkát végeztek a mérkőzésen is és egész héten. Nagyon járt már a szurkolóknak is egy győzelem, sokat segítettek nekünk most is. Több gólt is szerettünk volna szerezni, nemcsak egyet, de a Debrecen fegyelmezetten védekezett, nem vállalt sok kockázatot. Több emberre volt szükségünk a támadó vonalban, Futács Márkó érzi a kaput, ezért is cseréltem be, az ő gólja döntötte el a mérkőzést. Megérdemelten szereztük meg a három pontot.

Kondás Elemér (DVSC): - Egy jó Fehérvárral találkoztuk, megszerveztük a védekezést, nem tudtak fogást találni rajtunk, de rúgattunk velük egy gólt. Sokszor kapkodtuk, nem tudtuk mindig kihozni a labdákat. Nem az volt a terv, hogy egy pontot szerezzünk, hanem az, hogy szervezettek legyünk. 0-0-nál nekünk volt egy nagy helyzetünk, amit nem tudtunk értékesíteni. Meg kell lennie a belső motivációnak, az utolsó percig nem fogom feladni, ezt várom a játékosoktól is.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Gyirmót
Ketten távozhatnak
Honlapunk úgy értesült, hogy Soltész Dominik és Kovács Milán is távozik az NB II-es Gyirmót csapatától, utóbbi játékos pedig a Budapest Honvéd színeiben folytathatja.
Újpest/DVSC
Baranyai Nimród
A Debreceni VSC U21-es válogatott jobbhátvédjével, Baranyai Nimróddal pótolhatja az Újpest a kölcsönjátéka után Zalaegerszegre visszatérő Huszti Andrást. (nso.hu)
Újpest
Mészöly Géza
Hivatalossá vált, hogy nem hosszabbítják meg Mészöly Géza vezetőedző lejáró szerződését.
Tovább az összes átigazoláshoz