Kondás 4-0-nál megnyugodott, a Diósgyőrnél csak a szurkolók voltak NB I-esek - így látták az edzők

Feczkó Tamás szerint voltak játékosai, akik nem megfelelően álltak a debreceni mérkőzéshez és nem feltétlenül nyújtottak NB I-es produkciót. Bódog Tamás egyik futballistája cipőfűzőjét is emlegette. Edzői értékelések a vasárnapi bajnokik után.
Dudás Gábor 2020. június 22., hétfő 8:32
Feczkó Tamás szerint voltak játékosai, akik nem megfelelően álltak a debreceni mérkőzéshez és nem feltétlenül nyújtottak NB I-es produkciót. Bódog Tamás egyik futballistája cipőfűzőjét is emlegette. Edzői értékelések a vasárnapi bajnokik után.
Szerző: Dudás Gábor 2020. június 22., hétfő 8:32

Kaposvár – Kisvárda 1-2 (Bévárdi 35., ill. Cukalasz 21., Kovácsréti 45.)

Beszámoló itt!

A meccs minden fontos mozzanata percről percre itt!

Disztl László (Kaposvár): - Sajnos nem sikerült megismételni az elmúlt vasárnapi mérkőzésünket, pedig nagyon szerettünk volna örömet szerezni a szurkolóinknak az utolsó hazai meccsen. Az első félidőben stabil volt a védelmünk, mégis ajándékoztunk két gólt az ellenfélnek. A helyzetünkben pedig igen nehéz egy felállt védelem ellen játszani. Kiegyenlített mérkőzés volt, ahol egyik csapat sem játszott igazán jól. A Kisvárdának a három pont volt a lényeg, beálltak védekezni. Kettő-egynél lehetett volna még gólt szerezni, így feljebb toltuk a védekezést, de nem sikerült pontot, pontokat szerezni, ezt nagyon sajnáljuk. (rakoczifc.hu)

Bódog Tamás (Kisvárda): - Abban biztosak voltunk eddig is, hogy a bennmaradás meglesz. Az volt a fontos, hogy győzni tudtunk. Van még két mérkőzés, és ha szükséges - márpedig szükséges -, akkor a következő két meccset is megpróbáljuk megnyerni. Úgy gondolom, domináltuk a mérkőzést, a Kaposvárnak egyértelmű és parádés volt a hozzáállása ebben a helyzetben. Amit hiányoltam, az az volt, hogy meglőjjük a harmadik gólt, mert így azért benne volt, hogy becsorog egy labda, pláne ilyen pályán. De összességében ez egy jó teljesítmény volt. Cukalasz is hozzátette a magáét a győzelemhez, még úgy is, hogy nem volt tökéletes a csomó a cipőfűzőjén. (M4 Sport)


DVSC – Diósgyőr 4-0 (Szécsi M., 8., 14., Szatmári 45., Tőzsér 71. – 11-esből)

Beszámoló és videók itt!

A meccs minden fontos mozzanata itt!

Kondás Elemér (DVSC): - 3-0-nál azért eldőlt, bár nem vagyunk olyan jó passzban, ezért vigyáznunk kellett a második félidőben. Én akkor nyugodtam meg csak igazán, amikor megkaptuk és belőttük a 11-est. Megbeszéltük a félidőben, hogy legyünk masszívak, a Diósgyőr azért a második félidő elején tudott jönni a sok kreatív és veszélyes játékosával. A csapat azonban most nagy szenvedéllyel és szerintem jól is játszott. Én egy percig nem adom fel és ezt kérem a játékosoktól is. Jön szerdán a Mezőkövesd elleni meccs, most azon kell majd teljesítenünk.  (M4 Sport)

Feczkó Tamás (DVTK): - Ma csak a szurkolóink nyújtottak NB I-es teljesítményt. A játékosok miért nem? Kérdezd meg tőlük légyszíves! A második félidőben a becsületünkért jöttünk vissza a mérkőzésbe. Két gólt kaptunk úgy, hogy nem volt kontakt a játékunkban, és nehéz azért 0-2-ről felállni. Nem lehet mindent a fáradtságra fogni, az a fejben dől el. Voltak játékosok, akik 90 percen keresztül mindent megtettek a sikerért, de ezt nem mindenkiről mondhatom el. Van még két meccs hátra, most kell megmutatni, milyen csapat vagyunk. Ha jó csapat vagyunk, fel tudunk állni, ha nem, el kell gondolkodnunk. (M4 Sport)

Neked ajánljuk
Átigazolások
Hertha BSC
Dárdai Pál
Hivatalossá vált, hogy Dárdai Pál ismét távozik a Hertha vezetőedzői posztjáról, de más szerepkörben marad az egyesületnél, mert életre szóló klubtagságot kapott.
Fradi
Mahmoud Jaber
Mohammed Abu Fani tavaly nyári érkezése után a Fradi ismét a Maccabi Haifától szerződtethet középső középpályást.
MTK
Vadnai távozik
Távozik az MTK-tól a 36 éves Vadnai Dániel, aki három korszakban is erősítette a kék-fehéreket, 2008-ban bajnok is lett velük.
Tovább az összes átigazoláshoz