NB I: Továbbra is bombaformában a Kisvárda - Pakson is nyertek Camajék

Az OTP Bank Liga 6. fordulójának első szerdai mérkőzésén az éllovas Kisvárda 3-1-re nyerni tudott a játéknap előtt még ugyancsak veretlen Paks otthonában.
Privacsek András 2022. augusztus 31., szerda 18:53
Az OTP Bank Liga 6. fordulójának első szerdai mérkőzésén az éllovas Kisvárda 3-1-re nyerni tudott a játéknap előtt még ugyancsak veretlen Paks otthonában.
Szerző: Privacsek András 2022. augusztus 31., szerda 18:53

A 7. percben Peteleu lépett ki ziccerben, de 8 méterről csúnyán mellé lőtt. Tíz perccel később már nem hibáztak a kisvárdaiak: Karabeljov ugratta ki Navratilt, aki könnyedén elment Kádár mellett és 7 méterről higgadtan gurított a rövid sarokba.

A 24. percben Camaj éles szögből elvégzett szabadrúgása a lécről a gólvonalon túlra vágódott. A 35. percben Ilievski vezette kapura a labdát, a ziccerben érkező Navratilhoz akart passzolni, de Kádár nagyot mentett. A 40. percben Camaj 20 méteres lövése ment kicsivel mellé. Egy perccel később Haraszti 25 méteres bombája tévesztett célt.

A hosszabbításban Hindrich kiejtett egy beadást, majd ő is és Windecker is a földre esett, a paksiak 11-est reklamáltak, de sem a játékvezető, sem pedig a VAR nem látott szabálytalanságot.

A második félidőt is remekül kezdték a vendégek: az 53. percben Camaj szöglete után Karabeljov fejelt 5 méterről a hálóba. A 62. percben Windecker közelről még nem talált a kapuba fejjel, egy perccel később azonban Gyurkits ívelése után 5 méterről bólintott a hálóba a paksi középpályás.  A hazaiak ugyan jobb teljesítményt nyújtottak, mint az első játékrészben, de nem tudtak közelebb kerülni a Kisvárdához.

A 91. percben Makowski életerős löketét ütötte ki Rácz, majd a másik oldalon Nagy szabadrúgását Hindrich.  Mivel több gól nem esett, a Kisvárda 3-1-re nyert és továbbra is a tabella élén áll.

OTP Bank Liga, 6. forduló:

Paks - Kisvárda 1-3 (Windecker 63., ill. Navrátil 17., Camaj 24., Karabeljov 53.)

Paks: Rácz - Osváth (Vas, 46.), Lenzsér, Kádár, Szabó J. - Windecker, Papp (Nagy R., 72.) - Sajbán (Bőle, 46.), Szabó B. (Balogh, 46.), Haraszti (Gyurkits, 60.) - Varga.

Kisvárda: Hindrich - Hej, Vranjanin, Kovacic, Peteleu - Karabeljov, Lucas (Makowski, 65.) - Navrátil (Vida, 85.), Ötvös (Melnyik, 72.), Camaj (Asani, 65.) - Ilievski (Mesanovic, 65.).

Címkék: #Paks #Kisvárda
Neked ajánljuk
Átigazolások
Asteras Tripolis
Ádám Martin
A görög Asteras Tripolis hivatalos honlapján jelentett be Ádám Martin érkezését.
NB I
Meshack Ubochioma
Egyelőre nincs még klubja Meshack Ubochiomának, akivel július elején bontott szerződést a ZTE.
Légiósok
Ádám Martin
Úgy tűnik, egyre közelebb a megegyezés a görög Aszterasz Tripolisz és Ádám Martin között.
Tovább az összes átigazoláshoz