Fotó: www.kisvardafc.hu

NB I: Hosszabbított egyik legjobbjával a Kisvárda – hivatalos

Szemrehányást kapott volna édesanyjától a korábbi U20-as vb-bronzérmes játékos, ha nem maradt volna jelenlegi klubjánál.
Nyikes Zoltán 2020. május 26., kedd 16:14
Fotó: www.kisvardafc.hu
Szemrehányást kapott volna édesanyjától a korábbi U20-as vb-bronzérmes játékos, ha nem maradt volna jelenlegi klubjánál.
Szerző: Nyikes Zoltán 2020. május 26., kedd 16:14

Továbbra is kisvárdai színekben láthatjuk futballozni Gosztonyi Andrást, aki kedden délután aláírta új szerződését a klubjánál – írja a kisvardafc.hu Ez azt jelenti, hogy 2016-os csatlakozása óta a nyáron már az ötödik kisvárdai évét kezdi meg a korábbi U20-as világbajnoki bronzérmes labdarúgó.

– Örülök neki, hogy továbbra is klub játékosa maradok – mondta a szerződés aláírását követően Gosztonyi András. – Nagyon megszerettem a csapatot, a klubot, a várost és a szurkolókat is, azon leszek, hogy a továbbiakban is a legjobbamat nyújtsam itt. Elárulhatom, amikor négy éve ide szerződtem, az édesanyám kicsit aggódott, hogy milyen messzire kerültem tőlük, de mostanra megfordult az irány, számukra is Kisvárda az első, és azt hiszem, akkor kaptam volna szemrehányást tőlük, ha nem maradok itt. De ez igazából meg sem fordult a fejemben.

A koronavírus-járvány idején az emberi nagyságáról is tanúbizonyságot tevő Gosztonyi a mostani idényben is fontos játékosa a Kisvárdának, 20 fellépésén négy gólt lőtt, valamint három gólpasszt is kiosztott a Transfermarkt adatbázisa szerint.

Olvastad már?
A Loki Kazahsztánból igazolhat jól ismert támadót - hazai átigazolási hírek
A csakfoci.hu legkedveltebb rovatában ismét az NB I, az NB II és légiósainkat érintő piaci híreket gyűjtjük egy csokorba Nektek. Cikkünk folyamatosan frissül. Nézz vissza naponta többször is!
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
RB Leipzig
Orbán Willi
Sajtóhírek szerint Orbán Willi hamarosan szerződést hosszabbít Lipcsében.
Ajka/Vasas
Schindler Szabolcs
Ahogyan azt honlapunk előre jelezte: távozott a Vasas tartalékcsapatától Schindler Szabolcs és az NB II-es Ajka vezetőedzője lett.
Ferencváros
Profi szerződés
A Ferencváros profi szerződést kötött Bagi Ádámmal, a 17 éves támadó 2019 óta erősíti a klubot.
Tovább az összes átigazoláshoz