Fotó: kisvardafc.hu

Megerősítve: Aláírt az NB I-es csapathoz az albán bajnokság egyik legjobb játékosa - hivatalos

A 26 éves szélső úgy érzi, előrelépést jelent a karrierjében, hogy a magyar élvonalba igazolt, innen akar bekerülni a válogatottba.
Nyikes Zoltán 2021. június 11., péntek 12:27
Fotó: kisvardafc.hu
A 26 éves szélső úgy érzi, előrelépést jelent a karrierjében, hogy a magyar élvonalba igazolt, innen akar bekerülni a válogatottba.
Szerző: Nyikes Zoltán 2021. június 11., péntek 12:27

Beigazolódott a csakfoci.hu korábbi értesülése:

Kisvárdán folytatja pályafutását az albán bajnokság legutóbbi idényének egyik legjobban teljesítő játékosa, Jasir Asani -

jelentette be az NB I-es klub hivatalos oldala.

–  Nagyon örülök, hogy Kisvárdán folytathatom a pályafutásomat, úgy érzem, előrelépést jelent a karrieremben, hogy a magyar élvonalban folytathatom a karrierem ­– mondta a szerződés aláírását követően Jasir Asani, aki korábban négyszer szerepelt az északmacedón U21-es válogatottban, illetve albán származásúként egyszer Albánia U21-es csapatában is lehetőséghez jutott.

Jó idényt zártam, tudom, az új csapatom is, de innentől kezdve száz százalékig azon leszek, hogy felül tudjam múlni az eddigi produkciómat, ezáltal a csapat is még jobb eredményt érjen el a bajnokságban, mint legutóbb. Igen, mindenkivel beszéltem honfitársaim közül, akik a magyar bajnokságban játszanak, és bátorítottak arra, hogy igazoljak ide. Bízom benne, hogy én is fel tudom hívni magamra a figyelmet, és be tudok kerülni hazám nemzeti csapatába.

A 26 éves északmacedón szélső 2017 óta volt az albán FK Partizani játékosa, a legutóbbi idénye sikerült a legjobban, amikor 30 mérkőzésen szóhoz jutva kilenc gólja és nyolc gólpassza révén a bajnokság legjobbjai között tartották számon, nagy része volt abban, hogy csapata a harmadik helyen zárt. Korábban két északmacedón klubban is megfordult: karrierjét a Vardar Szkopjéban kezdte, majd játszott a Pobedában is, a Partizani pedig 2020-ban kölcsönadta a svéd élvonalban szereplő AIK Solnának.

Olvastad már?
Törökország-Olaszország az Eb-rajton - mutatjuk a tuti tippeket a nyitómeccsre*
Megvizsgáltuk a TippmixPro kínálatát és kiválasztottunk néhány esélyesnek tűnő tippet az Európa-bajnokság péntek esti nyitómeccsére.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Puskás Akadémia
Jakov Puljić
A Puskás Akadémia és Jakov Puljić 2025-ig szóló szerződést kötött egymással.
Újpest
Milos Kruscic/Nebojsa Vignjevic
Hivatalossá vált, amit szerdán előre jeleztünk: Milos Kruscicot a korábbi sikeredző, Nebojsa Vignjevic váltja az újpesti kispadon.
El Paso Locomotive FC
Demkó Márton
A 17 éves Demkó Márton is lehetőséget kapott arra, hogy az USL-ben szereplő El Paso felnőttcsapatával szerepelhessen.
Tovább az összes átigazoláshoz