Pénteken 21 órakor veszi kezdetét a tavalyról idénre halasztott Európa-bajnokság, amely nyitómérkőzését a török és az olasz csapat játssza Rómában. A taljánok minden bizonnyal nagy bizonyítási vággyal vetik majd magukat a küzdelembe, miután öt éve nem szerepeltek nemzetközi tornán. Roberto Mancini szövetségi kapitány kinevezése óta azonban egyértelműen felfelé ívelő pályát mutat a Squadra Azzurra, amely közel három éve, 2018 szeptembere óta nem kapott ki, így 27 meccses veretlenségi sorozattal kezdi meg a tornát, továbbá zsinórban nyolc győzelemnél tart.

Ebből kifolyólag a nyitómérkőzés egyértelmű esélyese Olaszország, amely mellett szólhat továbbá az is, hogy hazai pályán, a római Olimpiai Stadionban, közel 18 ezer néző előtt fogadja Törökországot, amelytől történelme során még egyszer sem szenvedett vereséget. A TippmixPro is egyértelműen az olaszok győzelmét várja, hiszen

1.55-ös szorzóval lehet fogadni rájuk,

míg a törökök győzelme 7.5-szörös, a döntetlen pedig 3.85-szörös pénzt fizet.

Mancininek egyetlen fontos hiányzója lesz, a Paris Saint-Germainben játszó középpályás, Marco Verratti az első csoportmeccsen nem áll játékra készen, helyébe pedig nagy valószínűség szerint a Real Madriddal is szóba hozott Manuel Locatelli léphet, tehát nem úgy tűnik, hogy gyengébb lesz a csapat.

Szintén veretes lesz az olaszok támadósora, ahol minden bizonnyal a kezdőben kap majd lehetőséget a Lazio gólvágója, Ciro Immobile, aki az előző két Serie A-idényben összesen 56 találatot szerzett, míg címeres mezben már 13-szor talált be, így igencsak kecsegtető lehet a TippmixPro által kínált 2-es odds arra a lehetőségre, hogy gólt szerez a nyitómeccsen.

Nem lenne tehát meglepetés, ha a mérkőzés nagy részében a hazai pályán játszó olaszok diktálnák a tempót és szorítanák be a kapujuk elé a világranglista 29. Törökországot, ebből pedig az következhet, hogy Senol Günes csapata fog többet szabálytalankodni és több büntetőlapot kapni. Ha így történik, akkor igencsak szép oddsot foghatunk azzal, hogy a törökök kapnak több büntetőlapot (1.85).

(*Szponzorált tartalom, partnerünk a Szerencsejáték Zrt.)