Fotó: www.digisport.ro

Kisvárda: Korábbi magyar válogatott játékos lehet az új edző - Pintér is jelölt

Honlapunk úgy tudja, hogy a legesélyesebb jelölt a megüresedő kisvárdai kispadra a jelenleg a Hermannstadtnál dolgozó 50 éves szakember, Miriuta László.
Nyikes Zoltán 2019. május 31., péntek 12:55
Fotó: www.digisport.ro
Honlapunk úgy tudja, hogy a legesélyesebb jelölt a megüresedő kisvárdai kispadra a jelenleg a Hermannstadtnál dolgozó 50 éves szakember, Miriuta László.
Szerző: Nyikes Zoltán 2019. május 31., péntek 12:55

Ahogyan arról csütörtök délután beszámoltunk, a bennmaradást kiharcoló Kisvárda csütörtökön váratlanul bejelentette, hogy a következő szezonban nem Dajka László irányítja az együttest, ugyanakkor a korábbi válogatott labdarúgó maradhat a klubnál, csak más szerepkörben.

Honlapunk úgy tudja,

a legesélyesebb jelölt a kisvárdai padra a román élvonalbeli FC Hermannstadt román-magyar vezetőedzője, Miriuta László,

aki a 2014/2015-ös idényben a Győri ETO FC trénereként már dolgozott az NB I-ben.

A korábbi 9-szeres magyar válogatott középpályás 2010-ben Németországban, az Energie Cottbusnál kezdte az edzői pályafutását, majd ezt követően Romániában a Ceahlaul, a CFR Cluj, a Targu Mures, a Chiajna és a Dinamo Bukarest csapatát is irányította - jelenleg pedig a nagyszebeniek szolgálatában áll.

Információink szerint azonban nem az 50 éves szakember az egyetlen jelölt a kisvárdaiak élére, rajta kívül még két másik magyar edző is lehet Dajka utódja, így kerülhet a képbe Pintér Attila is, akinek tavaly június óta nincs csapata.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Puskás Akadémia
Komáromi György
2026 nyaráig meghosszabbították Komáromi György szerződését. A saját nevelésű, 21 éves támadó a mostani szezonban 16-szor lépett pályára az NB I-ben.
Nyíregyháza
Visinka Ede
Megerősítést nyert a csakfoci.hu korábbi információja: a Nyíregyháza közös megegyezéssel szerződést bontott Visinka Ede vezetőedzővel.
Kozármisleny
Bor Dávid
Az NB II-es csapat bejelentette, hogy szerződtették a szabadon igazolható Bor Dávidot. A szélső legutóbb Békéscsabán játszott, de az NB I-ben is megfordult a Paksi FC-ben.
Tovább az összes átigazoláshoz