Fotó: www.facebook.com/kisvardafc/ (Móricz Csaba)

Bódog kőkemény kritikája: „Grozav Bundesliga-szintű futballista, de a hozzáállása megye hármas”

A Liverpool menedzsere, Jürgen Klopp meglepődve fogadta, hogy Bódog Tamás nem tért haza a családjához Németországba.
Nyikes Zoltán 2020. április 10., péntek 14:07
Fotó: www.facebook.com/kisvardafc/ (Móricz Csaba)
A Liverpool menedzsere, Jürgen Klopp meglepődve fogadta, hogy Bódog Tamás nem tért haza a családjához Németországba.
Szerző: Nyikes Zoltán 2020. április 10., péntek 14:07

A csütörtökönként megjelenő hetilap, a Sport Plusz egyik állandó rovata az „A 11-es nem mindig büntető”, amelynek keretében tizenegy neves sportújságíró tesz fel egy-egy kérdést a kiszemelt alanynak. A legfrissebb, április 9-én megjelent számban Bódog Tamás, a Kisvárda Master Good vezetőedzője az „áldozat” – olvasható a Kisvárda klubhonlapján.

A válaszokból kiderül, hogy Jürgen Klopp, a Liverpool menedzsere, Bódog Tamás jó barátja is meglepődve fogadta, hogy vezetőedzőnk Kisvárdán tartózkodik, és ezekben az időkben sem tért haza a családjához, Németországba. Bár, Kloppnál is hasonló a helyzet, hiszen miként az ő játékosai, úgy a sztáredző is maradt a munkavégzése helyén, Liverpoolban.

Kihagyhatatlan témát jelentett, a két, szó nélkül távozott román futballista, Gheorghe Grozav és Iasmin Latovlevici esete. A velük kapcsolatos kérdésekre adott válaszokból egyrészt kiderült, hogy a szponzorautók már megkerültek (trailerrel küldték vissza Kisvárdárateszi hozzá a klubhonlap), másrészt Bódog Tamás szerint leginkább az eljárásmóddal volt a baj, azzal, hogy szó nélkül hagytak itt csapot, papot. Egyesek szerint magánemberként érthető a lépésük, erre mondta Bódog, hogy akkor már neki is rég haza kellett volna mennie.

Bódog Tamás tartja magát ahhoz, hogy „Grozav ugyan Bundesliga-szintű futballista, de a hozzáállása – nem megbántva egyetlen alacsonyabb osztályban szereplő lelkes amatőrt sem – egy megye hármas labdarúgóéhoz hasonló.”

A válaszokból továbbá kiderül, hogy a „pénz, siker, család, egészség, szeretet” szavak közül számára a szeretet a legfontosabb, szerinte a vakcina megjelenése jelentené a fényt az alagút végén; hogy bár Szabolcsban népszerű nedű a pálinka, de ő maradna inkább a hideg sörnél; illetve megtudtuk, hogy milyen nyomokat hagyott a lelkében és a bokáján a Pécsen játszott, horvátok elleni válogatott mérkőzés.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Asteras Tripolis
Ádám Martin
A görög Asteras Tripolis hivatalos honlapján jelentett be Ádám Martin érkezését.
NB I
Meshack Ubochioma
Egyelőre nincs még klubja Meshack Ubochiomának, akivel július elején bontott szerződést a ZTE.
Légiósok
Ádám Martin
Úgy tűnik, egyre közelebb a megegyezés a görög Aszterasz Tripolisz és Ádám Martin között.
Tovább az összes átigazoláshoz