Kádár Tamás itthon folytathatja, NB I-es csapat hívja - íme, a részletek

A csakfoci.hu információi szerint az Újpesttől távozó Kádár Tamás közel áll a megegyezéshez a Pakssal.
Budai László 2022. július 12., kedd 16:27
A csakfoci.hu információi szerint az Újpesttől távozó Kádár Tamás közel áll a megegyezéshez a Pakssal.
Szerző: Budai László 2022. július 12., kedd 16:27

A csakfoci.hu információi szerint itthon folytathatja karrierjét Kádár Tamás, aki az év elején tért haza Magyarországra, ám újpesti időszaka nem úgy sült el, ahogy tervezte. A lila-fehérek együttesében, az NB I-ben kétszer jutott szóhoz csereként, majd kikerült Milos Kruscic keretéből, a nyáron pedig távozott is.

Honlapunk úgy tudja, Kádár iránt az NB I-ből érdeklődnek, ahonnan a Paks csábítja az 57-szeres válogatott védőt. A 32 éves játékos közel áll a megegyezéshez a tolnaiakkal, így jó eséllyel Waltner Róbert együttesénél folytatja pályafutását.

Kádár Magyarországon az Újpesten kívül Zalaegerszegen és a Diósgyőrben futballozott, külföldön megjárta a Newcastle-t, a Huddersfieldet, a Rodát, a Lech Poznant, a Dinamo Kijevet, a Shandong Lunenget és a Tiencsint is.

Olvastad már?
Nikolicsot három külföldi csapattal is szóba hozták, de állítólag magyar megkeresése is van - sajtóhír
A lengyel sajtó szerint a csatár képviselői a Legiával és a Málagával is egyeztettek, de végül egyik üzlet sem jött létre. Az Interia Sport azt írja, ciprusi és magyar megkeresése is van Nikolicsnak.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Fehérvár FC / Kisvárda
Kisvárdai alapember tart a Vidihez
A csakfoci.hu információi szerint a Fehérvár FC-nél folytathatja pályafutását Bohdan Melnik, az NB I-től búcsúzó Kisvárda 27 éves középályása.
DVSC
George Diba
A Loki a Hapoel Haifa egyik játékosát, a 25 éves belső védőt, Georgi Dibát szemelte ki.
DAC
Vitális Milán
Az eredetileg 2025 nyarán lejáró kontraktusát további két évvel hosszabbította meg a 22 éves magyar középpályás, aki iránt több klub is érdeklődött.
Tovább az összes átigazoláshoz