Valóra vált az álma: Profi szerződést kapott a Honvéd fiatal tehetsége

A Honvéd hivatalos oldalán jelentette be, hogy a 19 éves középpályás, Tóth Péter profi szerződést kapott a klubtól.
Csakfoci Admin 2020. július 4., szombat 12:22
A Honvéd hivatalos oldalán jelentette be, hogy a 19 éves középpályás, Tóth Péter profi szerződést kapott a klubtól.
Szerző: Csakfoci Admin 2020. július 4., szombat 12:22

Érettségi. Első gól a felnőttek között. Első NB I-es meccs - tartalmas időszakot tudhat maga mögött Tóth Péter, a Budapest Honvéd FC labdarúgója, akinél nem értek véget itt az emlékezetes momentumok, a 19 esztendős középpályás ugyanis aláírhatta első profi szerződését Kispesten - írja a honvedfc.hu.

- Pár hónappal korábban nem is gondoltam erre, ennél jobb nem is történhetett volna velem, egy gyerekkori álmom vált valóra azzal, hogy debütáltam a Honvéd felnőttcsapatában és profi szerződést kaphattam. Öt éve vagyok itt, azóta ezért a célért dolgozom, hál’Istennek sikerült, nagyon örülök. A családom is hatalmas Kispest-szurkoló, erősen kötődöm a csapathoz, már fiatalon arról ábrándoztam, milyen jó lenne egyszer a Honvédban szerepelni - mondta mosolyogva Tóth Péter.

A battonyai születésű szélső 2015 nyarán került Kispestre, majd a koronavírus utáni időszaktól volt az első keret tagja, az első edzőmeccsén csereként beállva gólt szerzett, míg az NB I-ben Újpesten mutatkozhatott be.

- Ezek az élmények nagyon sokat segítettek, az életben is lökést adtak, a sikeres érettségihez is hozzájárultak - tette hozzá.

A fiatal szélső a profi szerződéssel egyidejűleg egy másik megállapodást is köthetett, a Honvéd a napokban megegyezett az NB II-es Ajkával, hogy a labdarúgóik fejlődését szem előtt tartva, a következő szezont kölcsönjátékosként tölti.

- Egyértelmű a célom: jó teljesítményt nyújtani, visszakerülni a Honvédhoz és játszani az NB I-ben - mondta határozottan Tóth Péter.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Légiósok
Sallai Roland
Édesapja elmondása szerint Olaszországba kerülhet a nyáron a Freiburg magyar válogatott támadója.
Puskás Akadémia
Körmendi Kevin
Körmendi Kevin 2025 nyaráig szerződést hosszabbított a Puskás Akadémiával. A 21 éves hátvéd jelenleg az Aqvital FC Csákvár színeiben szerepel kölcsönben.
Puskás Akadémia
Komáromi György
2026 nyaráig meghosszabbították Komáromi György szerződését. A saját nevelésű, 21 éves támadó a mostani szezonban 16-szor lépett pályára az NB I-ben.
Tovább az összes átigazoláshoz