NB I: A Honvéd egyre közelebb a szerb sztárcsapat BL-hőséhez - sajtóhír

Aleksa Vukanovic szabadon igazolható játékosként távozik a szerb Crvena Zvezdától.
Privacsek András 2022. január 2., vasárnap 9:46
Aleksa Vukanovic szabadon igazolható játékosként távozik a szerb Crvena Zvezdától.
Szerző: Privacsek András 2022. január 2., vasárnap 9:46

Honlapunk még decemberben számolt be róla, hogy Aleksa Vukanovic a Honvéd kiszemeltje. Most az alo.rs írt arról, hogy a 29 éves támadó már elköszönt csapatától és várja az ajánlatokat. Vukanovic iránt volt érdeklődés Görögországból, Törökországból és Svédországból is, de a Honvéd is szívesen látná a soraiban és nem lenne meglepetés, ha Kispestre igazolna.

A támadó a szerb csapat BL-hőse volt 2019-ben, amikor az ő góljával jutottak be a sorozat csoportkörébe, ahol a Bayern München, a Tottenham és a Olimpiakosz ellen is játszott, míg a 20/21-es kiírásban az Európa Liga-csoportkörben lépett pályára négyszer.

Az idei szezonban csak négy meccs jutott neki, gólt nem szerzett. Az előző kiírásban háromszor volt eredményes, míg az azt megelőzőben hat találatig jutott a szerb élvonalban a Crvena Zvezda színeiben.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Békéscsaba
Érkező, távozó
Szerződtették a 18 éves támadót, Maronyay Zalán Gábort (legutóbb Szeged II). Kapusuk, Czinanó Antal Áron pedig Tiszaújvárosban szerepel majd a szezonban.
Kisvárda
Danijel Petkovic
A Várdáról távozó montenegrói válogatott kapus, Danijel Petkovic a KL-selejtezőben érdekelt, igaz, közben lett sereghajtó Liepajánál folytatja karrierjét.
MTK/Fehérvár
Kovács Mátyás
A kék-fehérek 20 éves támadója szerződést hosszabbított klubjával, de egy évre a Vidihez került kölcsönben. A fehérváriaknak nem lesz opciójuk a végleges megvételére.
Tovább az összes átigazoláshoz