NB I: A Honvéd ebben a szezonban még nem játszhat az elkészült Bozsik Arénában – a részletek

Idén márciusban elkészült a Bozsik Aréna, amelyben már négy tétmérkőzést is játszottak, de a Honvéd még nem vette birtokba.  A tervek szerint az új szezont már ott kezdheti el a kispesti csapat.
Privacsek András 2021. április 8., csütörtök 13:03
Idén márciusban elkészült a Bozsik Aréna, amelyben már négy tétmérkőzést is játszottak, de a Honvéd még nem vette birtokba.  A tervek szerint az új szezont már ott kezdheti el a kispesti csapat.
Szerző: Privacsek András 2021. április 8., csütörtök 13:03

Egyre több Honvéd-szurkoló várja, hogy a kispestiek beköltözzenek a Bozsik Arénába. Honlapunk azonban úgy tudja, erre még pár hónapot várni kell.

Mint ismert, a Honvéd az Új Hidegkuti Nándor Stadionban fogadja az ellenfeleit és ez ebben a szezonban már nem is változik. A bennmaradásért harcoló Honvédnak még három "hazai" mérkőzése lesz (a Fehérvár, a Mezőkövesd és a Ferencváros ellen) az idény végéig.

A Bozsik Stadion volt az U21-es Eb egyik helyszíne, ahol három csoportmérkőzésre is sor került, míg március 14-én a Honvéd NB III-as csapata a Szekszárdot fogadta az új létesítményben.

Honlapunk megkereste a kispesti klubot, ahonnan a következő tájékoztatást kaptuk:

A Bozsik Aréna jelenleg a Nemzeti Sportközpontok üzemeltetésében van, zajlik az átadás, átvételi folyamat, a következő szezont szeretnénk már az új létesítményben kezdeni, s reméljük, hogy a szurkolóinkkal együtt vesszük majd birtokba a stadiont

- olvasható a Honvéd csakfocinak küldött közleményében.

Az MLSZ bejelentése szerint az új szezon július utolsó hétvégéjén rajtol.

Olvastad már?
Az MTK tulajdonosa évi 2-3 millió euróért adna el játékost, emelné az NB I létszámát és látja a borzasztóan elrontott dolgokat – Tilos Passzolni!
Schön Szabolcs eladásával újabb szintet lépett az MTK Budapest a játékospiacon - mondta a klub tulajdonosa. A nyilvános szereplésektől általában elzárkózó Zakor Sándor a csakfoci.hu-nak arról is beszélt, hogy nem a játékos értékesítés jelenti a legnagyobb nehézséget, hanem nemet mondani a beérkező ajánlatokra, hiszen soha nem céljuk a kiárusítás, játékost ugyanis azért adnak el, hogy teljesen üzleti alapokra lehessen helyezni a klubot. Hozzátette, minden egyes beérkező fillért visszaforgat, hiszen a célja, hogy a kék-fehérek futballklubja minden váratlan helyzettől függetlenül stabilan tudjon működni éveken át. Beszélt Varga Roland megszerzéséről, az MTK-ba vágyó magyar játékosokról, arról is, végül miért nem magyar edző mellett döntött, de részletezte azt is, miért nem menne be soha az öltözőbe. Kifejtette, miért tartaná jónak a létszámbővítést, és azt is, miért módosítana a központi pénzek elosztási rendszerén. Tilos passzolni! Zakor Sándorral, aki 2019 nyara óta az MTK labdarúgóklubjának kizárólagos tulajdonosa.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
DVSC
Profi szerződés
Profi szerződést kötöttek 16 éves támadójukkal, az U17-es válogatott Egri Imrével, aki már a klub U19-es együttesében bizonyít.
U Craiova 1948
Giovanni Costantino
Giovanni Costantino októberben lett az FC U Craiova 1948 vezetőedzője, azonban most távozik a román klubtól.
Puskás Akadémia
Pécsi Ármin
Pécsi Ármin 2028-ig szóló szerződést írt alá a Puskás Akadémiával.
Tovább az összes átigazoláshoz