Most a bemelegítés alatt veszített el a Honvéd újabb játékost – kihagyhatja az EL-visszavágót is

A Honvéd középpályása a vasárnapi, Kisvárda elleni meccs előtti bemelegítéskor megsérült. Elképzelhető, hogy Pölöskei Zsolt kénytelen lesz kihagyni a csütörtöki, Niedercorn elleni EL-visszavágót, ám edzője úgy véli, tudják pótolni.
Csakfoci Admin 2018. július 30., hétfő 11:43
A Honvéd középpályása a vasárnapi, Kisvárda elleni meccs előtti bemelegítéskor megsérült. Elképzelhető, hogy Pölöskei Zsolt kénytelen lesz kihagyni a csütörtöki, Niedercorn elleni EL-visszavágót, ám edzője úgy véli, tudják pótolni.
Szerző: Csakfoci Admin 2018. július 30., hétfő 11:43

A vasárnapi Honvéd-Kisvárda (4-0) előtt a bajnokságban az első forduló után a kezdőbe visszatérő Pölöskei Zsolt neve szerepelt a meccs jegyzőkönyvében. Csakhogy a 26 éves középpályás a bemelegítésnél váratlanul megsérült, így nem tudta vállalni a játékot. A helyét a pihentetés miatt a kispadon helyet kapó Nagy Gergő vette át a kezdőben.

A csakfoci.hu információi szerint Pölöskei térdsérülést szenvedett, ezért volt szükség a kényszerű változtatásra. Az eset után a játékos a helyszínen a lelátóról figyelte az eseményeket, és a sérülésével kapcsolatban nyilatkozott honlapunknak.

Semmi előjele nem volt a sérülésemnek. A bemelegítés alatt, a megindulásnál történhetett valami a térdemmel. Nem tudom, hogy a sorozatos terhelés miatt van, vagy sem – kezdte Pölöskei Zsolt a csakfoci.hu-nak. – Ami biztos, már beszéltem a csapatorvosunkkal is, aki azt mondta, hogy a jobb térdemben lévő ín begyulladhatott és ez okozza a szúró érzést, ami még most is előjön. Hétfőn többet fogunk tudni, hiszen MRI-vizsgálaton veszek részt. Remélem, nem kell kihagynom a Niedercorn elleni EL-meccset, azonban ha mégis, akkor pár napos, de maximum 1-2 hetes kihagyással számolhatok, ami nem jönne jókor.

A játékos állapotáról Supka Attila vezetőedző is nyilatkozott, aki nem aggódik a közelgő meccsek előtt, mint mondta - tudják pótolni Pölöskeit.

Igen, Pölöskei valóban térdsérülést szenvedett. A bemelegítéskor jelezte, hogy szúr a térde. Ma vagy holnap legkésőbb MRI-vizsgálaton fog részt venni, és akkor többet tudunk majd. Kiesése érzékeny veszteség lenne számunkra, azonban nem aggódok, hiszen pár játékosom már felépült a sérüléséből. Jelesül Banó-Szabó Bence és a legutóbb az NB III-ban is pályára lépők közül Holdampf Gergő és Fousseni N'Ganon Bamba is – mondta a meccs utáni sajtótájékoztatón Supka Attila a csakfoci.hu-nak.

Pölöskei Zsolt a szezonban csak öt percet játszott a bajnokságban, míg a mögöttünk hagyott szezonban 13 tétmeccsen lépett pályára.

LENKÓ PATRIK

Neked ajánljuk
Átigazolások
ZTE FC
Christy Manzinga
Manzinga 17 mérkőzésen lépett pályára a ZTE-ben, most a dél-koreai másodosztályba igazolt.
Ferencváros
Botka Endre
Meghosszabbította szerződését a Ferencvárossal Botka Endre - jelentette be hivatalos oldalán az NB I-es listavezető.
Debrecen
Ramil Sheydayev
Ezúttal a Debrecennel hozták kapcsolatba a Qarabag egyik legjobbját, a 27 éves Ramil Sheydayevet.
Tovább az összes átigazoláshoz