Rossi: "Ki vagyok én, hogy nemet mondjak a magyar válogatottnak?"

Egészen elképesztő fogadtatást kapott a Honvéd-drukkerektől Marco Rossi, aki a fanatikusok törzshelyén közös falfestményre került Puskás Ferenccel is. A szakember beszélt arról is, igent mondana-e, ha felkérnék magyar szövetségi kapitánynak.
Dudás Gábor 2018. június 15., péntek 20:52
Egészen elképesztő fogadtatást kapott a Honvéd-drukkerektől Marco Rossi, aki a fanatikusok törzshelyén közös falfestményre került Puskás Ferenccel is. A szakember beszélt arról is, igent mondana-e, ha felkérnék magyar szövetségi kapitánynak.
Szerző: Dudás Gábor 2018. június 15., péntek 20:52

Egészen elképesztő fogadtatást kapott a Honvéd-drukkerektől a piros-feketék korábbi bajnok edzője, az olasz Marco Rossi, aki szerdán, egy kispesti pubban találkozott a szurkolókkal. A szurkolói találkozó apropója volt, hogy a honvédosok törzshelyén készült egy olyan falfestmény, amelyen nem akármilyen legendákkal, Bozsik Józseffel és Puskás Ferenccel került egy csapatba Rossi és honfitársa, a kispesti gólkirály Davide Lanzafame.

- Ez a fogadtatás egyszerűen csodálatos volt, de azért nem lepődtem meg nagyon, mert a Honvéd-drukkerek mindig így köszöntenek, bárhol is találkozunk. Hihetetlen büszkeséget éreztem, amikor először megláttam a festményt, hiszen egy falra kerültem nemcsak a Honvéd, de az egész magyar labdarúgás legnagyobb alakjával. Puskás Ferenc a nagyapám bálványa volt, amikor fiatal voltam, egyfolytában róla beszélt. Az ő oldalán lenni, nos, ez számomra egy felfoghatatlanul csodás dolog – nyilatkozta a Digi Sportnak Rossi, akit "Grazie, Marco"-drapériával és látványos füstbombákkal, petárdákkal fogadtak a nevét kórusban kiabáló drukkerek.

"Magyarország a második otthonom"

Rossi a Honvédból bajnokot csinált, egy parányi esély arra is van, hogy a Dunaszerdahellyel megszerzett bronzérme egy szlovákiai rendőrségi nyomozás miatt tovább fényesedjen. Mint ismeretes, bundagyanú merült fel a bajnok nagyszombati futballcsapat egyik tavaszi mérkőzésével kapcsolatban – a szlovák sajtó úgy tudja, valaki befolyásolni próbálta a Ružomberok–Trnava találkozót.

- Nem tudom, egészen pontosan mi történik, de ami biztos, hogy vizsgálódnak a bajnok Spartak Trnava körül, és ha az eredmény nekünk kedvez, akkor jobb pozícióba is kerülhetünk, más esetben minden marad a régiben - mondta erről Rossi.

Az olasz szakembert még egy évig szerződés köti a DAC-hoz, de az elárulta, hogy a magyar kapitányságot továbbra is vonzónak tartja.

"Magyarország a második otthonom, hat évig itt éltem, és éreztem az emberek, a szurkolók megbecsülését. De ki vagyok én, hogy nemet mondjak a válogatottnak?"

Neked ajánljuk
Átigazolások
Diósgyőr
Marko Rakonjac
Sajtóhírek szerint a montenegrói támadó a DVTK-hoz tart.
Puskás Akadémia
Batik Bence
Nem hosszabbítanak vele szerződést.
Újpest/Honvéd
Kaczvinszki átigazolhat
A Csakfoci információi szerint a lila-fehérek a Honvéd 18 éves védőjével, Kaczvinszki Dominikkal erősítenének.
Tovább az összes átigazoláshoz