Lanzafame a Fradiba akar igazolni? Hemingway reagált

George F. Hemingway, a Honvéd tulajdonosa a csakfoci.hu-nak reagált arra az értesülésre, miszerint Davide Lanzafame jelezte a kispesti vezetőségnek, hogy a Fradiba igazolna.
Budai László 2018. június 13., szerda 9:52
George F. Hemingway, a Honvéd tulajdonosa a csakfoci.hu-nak reagált arra az értesülésre, miszerint Davide Lanzafame jelezte a kispesti vezetőségnek, hogy a Fradiba igazolna.
Szerző: Budai László 2018. június 13., szerda 9:52

Újabb hír jelent meg szerda reggel Davide Lanzafame és a Ferencváros kapcsán. Kispesti szurkolói forrásokra hivatkozva az ulloi129.hu írta meg, hogy az olasz csatár jelezte a klubvezetésnek: távozni szeretne a Honvédtól és a Ferencvároshoz igazolna.

Az nem újdonság, hogy az FTC érdeklődéséről hallani, az azonban igen, hogy a támadó távozási kérelemmel állt volna elő. Erre azért lehetne szükség, mert Lanzafaménak a jelek szerint lehetősége lenne arra, hogy kihasználja a Webster-szabályt: ennek értelmében a szerződésük utolsó idénye előtt álló játékosok utolsó évi bérük összegével kivásárolhatják magukat a "kontraktusból". Ezt azonban a bajnokságot követő 15 napban jelezni kell.

A friss értesülésekkel kapcsolatban a csakfoci.hu megkereste a kispestiek tulajdonosát, George F. Hemingwayt.

Még csak nem is 10, hanem 0 százalék igaz ebből a hírből. Teljes hazugság. Gondolom a Fradi-szurkolók terjesztik, persze, nem tudhatom pontosan

- mondta Hemingway a csakfoci.hu-nak.

A tulajdonos arra is reagált, Davide Lanzafame bármilyen formában jelezte-e, hogy szeretné kivásárolni magát kispesti szerződéséből.

- Nem történt ilyen. Sem szóban, sem írásban - jelentette ki a tulajdonos.

Cikkünk megjelenése után a Honvéd hivatalos közleményben is cáfolta a Lanzafaméval kapcsolatos híreszteléseket.

Olvastad már?
Alkudott a Fradi: "akciósan" veszi meg a Crvena védőjét - a héten bejelenthetik
A Fradi 200 ezer euróval alkudta lejjebb Abraham Frimpong árát, aki még a héten aláírhat a zöld-fehérekhez. A Crvena így is nyer rajta.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Mezőkövesd
Kapust igazoltak
A borsodiakhoz igazolt a 21 éves kapus, Winter Dániel, aki az előző két évet Siófokon töltötte. A hálóőr korábban az MTK-nál, Békéscsabán és Kiskőrösön is megfordult.
Légiósok
Tamás Márk
Görögországban azt írják, hogy Tamás Márk is kiszemelt a védelem megerősítésére az Aszterasznál, ahová nagy eséllyel Ádám Martin igazol. Sajtóhírek szerint Tamás a Levadiakosznál is felmerült.
Nyíregyháza
Védő a Puskástól
Újabb egy évre kölcsönvette a Nyíregyháza a Puskás Akadémia védőjét, Farkas Bendegúzt. A 19 éves játékos az előző idényt is kölcsönben töltötte a Szparinál, akkor 31 meccsen 2 gólt és 4 gólpasszt jegyzett.
Tovább az összes átigazoláshoz