"Két szék között a pad alá estem" - a Honvédról lemaradt edző sajnálja a döntést

Megszólalt Híres Gábor, Supka Attila szegedi segítője, aki ott is hagyta eddigi klubját, hogy Kispestre mehessen kollégájával. Sajnálja a történteket a korábbi válogatott védő.
Dudás Gábor 2017. december 18., hétfő 9:05
Megszólalt Híres Gábor, Supka Attila szegedi segítője, aki ott is hagyta eddigi klubját, hogy Kispestre mehessen kollégájával. Sajnálja a történteket a korábbi válogatott védő.
Szerző: Dudás Gábor 2017. december 18., hétfő 9:05

Supka vitte volna, Hemingway másképp döntött

Hétvégén végleg eldőlt, hogy Supka Attila mellé nem érkezik eddigi segítője, Híres Gábor Kispestre. Nem titok, hogy a Szegedről érkezett szakember szerette volna, hogy hozhassa magával az asszisztensét, ám a klubnál jelezték, Supka az eddigi stábbal folytatja.

Supka maga sem tagadta a hét elején egy újságcikkben, vinné magával pályaedzőjét.

- Igen, Híres Gábort viszem magammal. Vele abszolút szinkronban voltunk, és bízom benne, hogy a holland elődöm pályaedzője is távozik, mert akkor nincs akadálya az érkezésének - mondta Supka Attila, a kispestiek új vezetőedzője még kedden a Dél Magyarország című lap kedden reggel megjelent cikkében.

George F. Hemingway viszont szintén kedden úgy fogalmazott, mindenképpen az addigi stáb folytatja.

- Csak a vezetőedző ment el, és mi megbeszéltük Attilával, hogy átveszi azt a stábot, amelyik ott volt. Nem, tehát semmi köze ehhez Híres Gábornak, vagy akárkinek. Ő ahhoz a stábhoz jött, ami volt - egyértelműsítette a helyzetet a tulajdonos a Digi Sportnak, utalva arra, hogy Marc De Vries pályaedző marad a stábban, nem követi Erik van der Meert.

"A televízióban nem igazán hallottam a nevemet..."

Nem titok, hogy a héten végig egyeztettek a felek arról, hogyan álljon össze a stáb, de hétvégére végleg eldőlt, hogy Híres nem megy Supka után. Erről ő maga számolt be.

“Sajnos nincs lehetőségem segíteni Attilának Kispesten! Köszönöm a sok jókívánságot, de csak kívánság maradt!” - írta a Facebookon Híres, aki honlapunknak bővebben is beszélt az elmúlt napokról.

- Egyfajta patthelyzet alakult ki pár napig. Nem titok, én mentem volna Kispestre, és Attila is szerette volna, hogy vele dolgozzak. Igazából már a kinevezése előtt pár nappal is felmerült, hogy Attila veheti át a távozó holland edző helyét, azóta már elég sokat szakmáztunk a Honvédról, fejben már megpróbáltuk összerakni a dolgokat.

Picit mélyütés volt, amikor a televízióban nem igazán hallottam a nevemet, mint érkező pályaedző, hiszen valamelyest már beleéltem magam, hogy egy ilyen nagy múltú klubnál dolgozhatnék. Szegedről én is eljöttem Attilával, azt a munkát közben feladtam, hiszen egy igazi pályaedző követi a vezetőedzőjét, én is így terveztem.

Picit most csalódott vagyok, hiszen két szék között a pad alá estem. Nagyon nagy kihívásnak tekintettem volna a kispesti munkát, hiszen egy bajnokcsapatról van szó, amelynek a múltja tiszteletet parancsol, ráadásul Attilával is szívesen dolgoztam volna együtt tovább, szívesen segítettem volna neki, hiszen tökéletesen kiegészítjük egymást. Sok sikert kívánok neki és a Honvédnak is!

Neked ajánljuk
Átigazolások
Ferencváros
Szerződéshosszabbítás
A Fradi meghosszabbította a 21 éves Katona Bálint szerződését.
Leverkusen
Bősze Levente
Újabb magyar utánpótlás-válogatott játékos igazolhat külföldre: a Bundesligában listavezető Bayer Leverkusenhez szerződhet a 2009-es születésű Bősze Levente. (twitter.com/wonderkidshun)
U21-es válogatott
Szélesi Zoltán
Beigazolódott a Csakfoci korábbi értesülése: Szélesi Zoltán veszi át az U21-es magyar válogatott irányítását.
Tovább az összes átigazoláshoz