Honvéd: Mégis megtartják a Villarreal elleni stadionavatót

A Honvéd a Villarreal B csapatával játszik a Bozsik Aréna szombati stadionavató meccsén.
Csakfoci Admin 2021. július 23., péntek 20:09
A Honvéd a Villarreal B csapatával játszik a Bozsik Aréna szombati stadionavató meccsén.
Szerző: Csakfoci Admin 2021. július 23., péntek 20:09

Mint ismert, röviddel a kezdő sípszó előtt törölni kellett a Honvéd és a Villarreal szombat estére tervezett felkészülési mérkőzését, miután kiderült, hogy a spanyolok több játékosa pozitív koronavírustesztet produkált a Lyon elleni meccset követően.

A kialakult helyzet után a Budapest Honvéd FC vezetősége tárgyalt az Európa Liga-győztes spanyol klub képviselőivel, és abban állapodtak meg, hogy a Villarreal B csapata játszik szombaton a Bozsik Aréna avatásán.

Mivel az egész Honvéd-család hosszú ideje készül a történelmi eseményre, a kispesti klub mindent megtett azért, hogy legyen mérkőzés és szurkolóikkal együtt ünnepelhessék a Bozsik Aréna megnyitását - olvasható a honvedfc.hu közleménye.

A Budapest Honvéd FC vezetősége arról is döntött, hogy minden nézőnek visszatéríti a megvásárolt jegy árát.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Puskás Akadémia
Komáromi György
2026 nyaráig meghosszabbították Komáromi György szerződését. A saját nevelésű, 21 éves támadó a mostani szezonban 16-szor lépett pályára az NB I-ben.
Nyíregyháza
Visinka Ede
Megerősítést nyert a csakfoci.hu korábbi információja: a Nyíregyháza közös megegyezéssel szerződést bontott Visinka Ede vezetőedzővel.
Kozármisleny
Bor Dávid
Az NB II-es csapat bejelentette, hogy szerződtették a szabadon igazolható Bor Dávidot. A szélső legutóbb Békéscsabán játszott, de az NB I-ben is megfordult a Paksi FC-ben.
Tovább az összes átigazoláshoz