A Honvéd bejelentette: nyáron költöznek egy másik stadionba

2018 őszétől kezdődhet az új Bozsik Stadion építése. Csúszik az utánpótlás centrum átadása.
Mokány Lajos 2017. december 2., szombat 10:56
2018 őszétől kezdődhet az új Bozsik Stadion építése. Csúszik az utánpótlás centrum átadása.
Szerző: Mokány Lajos 2017. december 2., szombat 10:56

A Bp. Honvéd a hivatalos honlapján közölte, hogy az eredeti tervek szerint február 22-én készült volna el a kispesti utánpótlás centrum, de a létesítmény előreláthatólag április végén kerül átadásra.

A klub vezetése ezért úgy határozott, hogy a 2017/2018-as bajnokság végéig a csapat továbbra is a Bozsik Stadionban játssza hazai mérkőzéseit. Mint írják, remélhetőleg az új stadion építésének feltételei jövő nyárra biztosítva lesznek és az utánpótlás centrum birtokba vétele után megkezdődhet az új Bozsik Stadion bontása, majd építése.

A 2018/2019-es bajnokságban a kispesti csapat minden bizonnyal az Új Hidegkuti Stadionban játssza hazai meccseit.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Szentlőrinc
Novák Zsombor/Mahler Gergő
Egy középcsatár és egy szélső támadó is érkezett a Szentlőrinchez: Novák Zsombor és Mahler Gergő már be is mutatkozott az MTK Budapest elleni bajnokin.
Diósgyőr
Caio Da Cruz
Távozott Diósgyőrből Caio Da Cruz, azaz az elmúlt szűk egy hónapban Kuznyecov Szergej edzéseit látogató fiatal brazil támadó most nem lesz a DVTK labdarúgója.
MTK Budapest
Vadnai Dániel
Az MTK Budapest szerződtette az NB I-es Mezőkövesd Zsóry FC-től Vadnai Dánielt, aki a 2007/08-as idényben bajnoki címet szerzett a fővárosi kék-fehérekkel.
Tovább az összes átigazoláshoz