Bozsik Stadion: Az EL-győztes elleni meccsel avatja fel új stadionját a Honvéd - hivatalos

A Budapest Honvéd hivatalos oldalán jelentette be, hogy a friss Európa Liga-győztes Villarreal elleni mérkőzéssel avatja fel új otthonát, az új Bozsik Arénát júliusban.
Csakfoci Admin 2021. június 2., szerda 16:31
A Budapest Honvéd hivatalos oldalán jelentette be, hogy a friss Európa Liga-győztes Villarreal elleni mérkőzéssel avatja fel új otthonát, az új Bozsik Arénát júliusban.
Szerző: Csakfoci Admin 2021. június 2., szerda 16:31

A kispesti klub szerdán rövid közleményben jelentette be, hogy július 24-én, szombaton spanyol élvonalbeli Villarreal elleni mérkőzéssel avatja fel az új Bozsik Arénát. A nyitómérkőzést az M4 Sport élőben közvetíti, a találkozó mellett pedig a klub színes programokkal készül, valóban élménnyé varázsolják a létesítmény nyitómeccsét.

A Villarreal a spanyol bajnokságban a hetedik végzett 2020/21-es idényben, és a következő idényben is szerepelhet a nemzetközi porondon, valamint megnyerte az Európa Ligát, miután a maratoni büntetőpárbaj végén legyőzték a Manchester Unitedet a gdanski fináléban.

Az új kispesti stadion tesztmérkőzése márciusban a Budapest Honvéd-MFA II-Szekszárdi UFC harmadosztályú találkozó volt, majd ott rendezték a jelenleg is tartó U21-es Európa-bajnokság több összecsapását is, többek közt a Magyarország-Románia, Németország-Románia és a Hollandia-Franciaország negyeddöntőt is.

A következő szezonban már a Budapest Honvéd FC élvonalbeli együttese is birtokba veszi új otthonát, ott rendezik a hazai meccseit.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Légiósok
Varga Kevin
Török sajtóhírek szerint közös megegyezéssel szerződést bontott a Hatayspor és Varga Kevin.
Diósgyőr
Jérémie Obounet
A 20 éves Jérémie Obounet legutóbb Fehéroroszországban futballozott, most Diósgyőrben bizonyíthat.
Mezőkövesd
David Babunski
Továbbra is a kövesdieket erősíti David Babunski, akivel most két és féléves szerződést kötött a borsodi klub.
Tovább az összes átigazoláshoz