Fotó: www.honvedfc.hu

Visszatért a Honvédba a korábbi közönségkedvenc támadó - hivatalos

Eppel Márton visszatért Kispestre, ahol 2016 tele és 2018 nyara között töltött két és fél szezont, a bajnoki címet hozó idényben lett gólkirály.
Nyikes Zoltán 2020. október 20., kedd 16:54
Fotó: www.honvedfc.hu
Eppel Márton visszatért Kispestre, ahol 2016 tele és 2018 nyara között töltött két és fél szezont, a bajnoki címet hozó idényben lett gólkirály.
Szerző: Nyikes Zoltán 2020. október 20., kedd 16:54

Magyar válogatott, Kispesten bajnoki és gólkirályi címet szerző támadóval erősítette meg a keretét a Budapest Honvéd FC, miután megegyezett Eppel Mártonnal, aki újra piros-feketében folytatja pályafutását, és 2021. december 31-ig érvényes szerződést kötött a kispesti klubbal - írja a honvedfc.hu.

„Marcit azt hiszem nem kell bemutatni senkinek. Nagyon örülünk, hogy végül csatlakozott hozzánk és biztosak vagyunk benne, hogy segítségére lesz a csapatnak” – mondta Kun Gábor, a Budapest Honvéd ügyvezetője.

Eppel Márton 2016 tele és 2018 nyara között két és fél szezont töltött Kispesten, a bajnoki címet hozó idényben lett gólkirály, a következő kiírásban negyedik lett a mesterlövészek rangsorában. Eppel Márton az elmúlt hetekben, hónapokban a Honvéd első, majd második csapatával készült, míg mostantól már a kispesti klub játékosaként érkezhet az edzésekre.

„Nagyon-nagyon boldog vagyok – kezdte az aláírást követően Eppel Márton. – Nagyon rég volt, amikor a Honvéddal először elkezdtem edzeni, és úgy volt, hogy tárgyalunk. Óriási kő esett most le a szívemről, de igazából a múltról, az elmúlt időszakról nem is szeretnék beszélni, nem akarok ezen gondolkozni, próbálok csak előre tekinteni. Azért jöttem ide, hogy a Honvédot segítsem, gólokkal, jó játékkal, győzelmekkel. Nagyon várom a munkát a srácokkal, egy hónapig velük edzettem a nyáron, remek közösség van itt. Kell még egy kis löket a csapatnak, lehet még tovább fejlődni és azon leszek, hogy amit én tudok, abból a maximumot tegyem hozzá a csapat játékához, hogy megmutassam, mire vagyok képes és egy nagyon jó Eppel Mártont lásson mindenki.”

Neked ajánljuk
Átigazolások
Légiósok
Távozik az edző
A ciprusi élvonalbeli Anortoszisz a hivatalos oldalán jelentette be, hogy négy év után távozik Nagy Zoltán kapusedző, aki még játékosként is lehúzott négy szezont a klubnál.
Ferencváros
Két támadóról is írnak
Továbbra is tart az alkufolyamat a Crvena Zvezdával Pesic ügyében, míg Koszovóban arról írnak, hogy a bajnokság gólkirályát szemelte ki a Fradi.
DVSC
Marko Milosevic
Egy évvel meghosszabbította Marko Milosevic szerződését a DVSC - írja a Loki hivatalos oldala. A kapus tavasszal érkezett a Lokihoz, 5 bajnoki találkozón védett.
Tovább az összes átigazoláshoz