Fotó: honvedfc.hu

Honvéd: A szezon végén távozik az őskispesti válogatott védő

Baráth Botondnak lejár a kispestiekkel kötött szerződése, és úgy tudjuk, máshol folytatja pályafutását.
Budai László 2022. május 10., kedd 15:47
Fotó: honvedfc.hu
Baráth Botondnak lejár a kispestiekkel kötött szerződése, és úgy tudjuk, máshol folytatja pályafutását.
Szerző: Budai László 2022. május 10., kedd 15:47

A csakfoci.hu információi szerint a szezon végén távozik csapatától a Honvéd játékosa, Baráth Botond. A 11-szeres válogatott védő még tinédzserkorában, a 2007/08-as szezonban szerződött Kispestre, és egy egyéves, Sporting Kansas Citynél töltött amerikai légióskodást leszámítva, azóta erősíti a piros-feketéket.

Honlapunk úgy tudja, a 30 éves labdarúgónak a szezon végén lejár a szerződése, és máshol folytatja pályafutását, személyében az egyik őskispesti játékos távozhat.

A csapattal korábban bajnoki címet is nyert Baráth a 2021/22-es idényben 12 mérkőzésen kezdett a Honvédban, háromszor becserélték, klubjával azonban ez a bajnokság közel sem a várakozásoknak megfelelően alakult. A Honvédnak az utolsó fordulóban a biztos bennmaradáshoz mindenképpen pontot kell szereznie a Puskás Akadémia ellen idegenben.

Olvastad már?
Hivatalos: Óriási változást vezet be az UEFA a Bajnokok Ligája lebonyolításában - íme, a részletek
32 helyett 36 csapat indulhat a BL-ben. Hat helyett nyolc mérkőzést játszik mindenki, nyolc különböző ellenféllel szemben.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Honvéd
Itt a második nyári igazolás
Medgyes Zoltán lett a kispestiek második nyári igazolása.
Újpest
Csoboth Kevin
Az Újpestről távozó szakember, Mészöly Géza szerint ezzel a góllal pedig még inkább emelkedett Csoboth Kevin ázsiója, akinek már a Skócia elleni meccs előtt is volt kérője.
ETO FC Győr
Köteles László
A Csakfoci korábbi hírének megfelelően távozik az ETO-tól Köteles László sportigazgató - jelentette be hivatalos oldalán a győri klub.
Tovább az összes átigazoláshoz