Hivatalos: Menesztették a korábbi NB I-es edzőt Németországban

A német másodosztályban a kiesést jelentő 17. helyen álló Magdeburg hivatalos honlapján közölte: nem hosszabbítja meg az 53 éves vezetőedző, Michael Oenning nyáron lejáró szerződését.
Csakfoci Admin 2019. május 16., csütörtök 17:09
A német másodosztályban a kiesést jelentő 17. helyen álló Magdeburg hivatalos honlapján közölte: nem hosszabbítja meg az 53 éves vezetőedző, Michael Oenning nyáron lejáró szerződését.
Szerző: Csakfoci Admin 2019. május 16., csütörtök 17:09

A jövőbeni célok megvalósítása érdekében a klub úgy döntött, nem hosszabbítja meg Michael Oenning szerződését – olvasható a klub rövid közleménye.

Az Augsburger Allgemeine Zeitung emlékeztet arra, hogy Magdeburgban jelentős személyi változtatásokat fognak eszközölni a szakmai stábban, és a játékoskeretben is: ennek megfelelően egyrészről a csapat 26 éves hátvédje, Nils Butzen a harmadosztályú Hansa Rostocknál folytatja pályafutását.

Az elmúlt néhány hónapban Michael Oenning keményen dolgozott a Magdeburgért. Együttesünk a mutatott játék tekintetében fejlődésen ment keresztül. A harmadosztályú bajnokság, és a jövőbeni célok elérése érdekében a csapatot át fogjuk alakítani. Ezen a ponton szeretnénk köszönetet mondani Michael Oenningnek az elvégzett munkájáért, és a legjobbat kívánjuk neki – mondta Mario Kallnik ügyvezető igazgató.

Oenning 20 tétmérkőzésen irányította a Magdeburgot amelyeken 5 győzelem, 6 döntetlen és 9 vereség volt a mérlege. Az Oenning által irányított Magdeburg vasárnap, hazai pályán az első osztályba feljutott 1. FC Köln ellen zárja a szezont.

Az 53 éves szakembert 2018. november 14-én nevezték ki posztjára, a német klubot megelőzően a Vasast irányította két és félévig, valamint hazájában a Hamburgot, a Nürnberget, a Bochum korosztályos csapatánál is megfordult.

Neked ajánljuk
Átigazolások
DVSC
Srdjan Blagojevic
Külföldön azt írják, hogy Srdjan Blagojevic vezetőtedző az orosz élvonalbeli FC Szocsi egyik jelöltje.
Légiósok
Gazdag Dániel
A Philadelphia is bejelentette jövő évi keretét, Gazdag Dániel természetesen a garantált szerződéssel rendelkező játékosok között van 2024-re is.
A PL-be igazolhat?
Gulácsi Péter
A Mirror a magyar válogatott Gulácsi Pétert is a nagy erőkkel kapust kereső Newcastle United figyelmébe ajánlotta.
Tovább az összes átigazoláshoz