Herczeg 3 hónapja ezt nem hitte volna, Bódognál így ki lehet kerülni a csapatból – értékelések

Kuttor szerint a második fehérvári gól előtt sípolt a játékvezető, ezért álltak meg a játékosai. A Vasasnál az utolsó tartalékokat használják fel, míg Pacsi szerint az első félidőben megölték a paksiak futballját. Edzői nyilatkozatok.
admin 2017. november 4., szombat 19:09
Kuttor szerint a második fehérvári gól előtt sípolt a játékvezető, ezért álltak meg a játékosai. A Vasasnál az utolsó tartalékokat használják fel, míg Pacsi szerint az első félidőben megölték a paksiak futballját. Edzői nyilatkozatok.
Szerző: admin 2017. november 4., szombat 19:09

Diósgyőr – Balmazújváros 1-2

Bódog Tamás (Diósgyőr): - Csalódás, nagy csalódás mindenki számára ez az eredmény, abszolút megérdemelt balmazújvárosi siker született. Formán kívül játékosok léptek ma pályára, valamit biztosan elrontottunk. Egész héten jól edzettünk, de a mérkőzés alapján nem érdemeltünk pontot. Persze a végén peches dolog büntetővel kikapni, de átütőerő nem volt bennünk. A nyomás ezúttal is megvolt, csak meddő fölényt alakítottunk ki, helyzetekig nem jutottunk el, a Balmazújvárosról pedig eddig is tudtuk, hogy jól kontráznak. A második játékrész sem volt rendben, de az elsőhöz képest mégis parádés, de így is rossz. Ha nem raksz bele mindent, akkor ez történik. Ha valaki elhiszi magáról, hogy jó játékos, de megáll, és nem fut be a területre, mert azt hiszi, előjogai vannak, akkor nagyon rosszul gondolja. Korábban is mondtam, hogy be lehet kerülni a csapatba, ki is lehet kerülni onnan. Azért nem bántom a játékosokat, mert előtte három mérkőzést nyertünk sorozatban. Mozgás, átütőerő, pozitív agresszivitás nélkül azonban ma ennyi jön ki. Ezt a mérkőzést nehéz megmagyarázni, érdekes módon ismét a Balmazújváros ellen jött a totális összezuhanás. Remélhetőleg 11 fordulónként csak egyszer fordul elő, és ezzel a második kört le is tudtuk. Gratulálok az ellenfelünknek! (dvtk.eu)

Horváth Ferenc (Balmazújváros):Végig azt gondoltam, hogy amelyik csapat a 12. percig háromszor áll a kapussal szemben, és nem tudja berúgni, az nem érdemel győzelmet. De rámcáfoltak fiúk, mert az utolsó percig mentek a győzelemért. A helyzetek alapján megérdemelten nyertünk. Remélem, tovább tudjuk vinni ezt a játékot, mert az elmúlt hetekben már kezdtünk eredményesen játszani, de a Honvéd ellen jött a pofon. Örülök neki, hogy helyreálltak a dolgok, és ugyanaz a Balmaz volt a pályán, mint hetekkel ezelőtt. Borzasztó büszkeséggel tölt el, hogy a mindenki által lesajnált csapattal ennyi forduló után nem állunk a kieső helyen. Ez a játékosoknak is sokat jelenthet lélektanilag. Közel sincs még vége a bajnokságnak, nem feltétlenül ez lesz a végeredmény, de nagyon dicséretes dolog, hogy jelenleg két csapatot megelőzünk. Sok sikert kívánok a DVTK-nak a folytatásban! (dvtk.eu)

Ferencváros – Debrecen 2-1

Thomas Doll (Ferencváros):Örülünk, hogy nagyszerű közönség előtt nyertünk. Azt gondolom, hogy az egész meccs során a védekezésünk egészen jól működött. Az első félidőben voltak lehetőségeink, de az utolsó passzok sokszor nem jöttek össze, így pár helyzetünk lehetett volna még. Természetesen a félidőben erről beszéltünk, bátorságot kértünk, nagyobb nyomást szerettünk volna gyakorolni, főleg mert a tábor felé támadtunk. Játékosaim ma szenvedéllyel játszottak, a közönség is vitte előre a csapatot. Kemény munka volt ez, hiszen ellenfelünk kilenc meccse nem kapott ki ezt megelőzően. Varga góljának örülök, olyan a lába, mintha fegyverek lennének, a szünetben mondta is, hogy biztosan érzi, hogy be fog találni. A többiek is benne vannak ebben, hiszen sokat dolgoznak mögötte, ezt próbálja kihasználni. 

Herczeg András (Debrecen):Egy két perces rövidzárlat eldöntötte a meccset. Az első félidőben, úgy érzem, talán lassabban tudtunk átmenni védekezésből támadásba az eddigiekhez képest, határozatlanok voltunk, így a Fradi mezőnyfölényben volt. A két perces rövidzárlat alatt kettő gólt kaptunk, a végén ugye mindent elkövettünk, hogy nyerjünk, de csak szépíteni sikerült. Varga Kevin sajnos cserét kért, kapott egy rúgást, pedig akkor lendületben voltunk. Úgy érzem, 3 hónapja senki nem gondolta volna, hogy rangadót játszhatunk a Fradi otthonában, emelt fejjel jöhettünk le a vereség ellenére a pályáról, nem marad más hátra, mint gratulálni a Ferencvárosnak.

Haladás – Paks 1-2

Pacsi Bálint (Haladás): - Az első félidőben minden úgy alakult ahogy elterveztük. A paksiak rombusz alakzatú középpályával álltak fel, Simon Ádámot kivettük a játékból, ezzel megöltük a futballjukat, hiszen nem tudott szervezni. Sajnos a támadásokba való pontos átmenet hiányzott. A második félidőben két csatárt cseréltem be azért, hogy megnyerjük a mérkőzést. A második gólt óriási hiba előzte meg, nagy figyelmetlenségből kaptuk ezt a találatot. A végén sikerült szépítenünk, majd mentünk előre az egyenlítésért. Ami a cseréket illeti, David Williams sérüléssel bajlódott, míg Leandro Martínez az utóbbi másfél-két évben nem játszott, sokat kihagyott, most kezd formába lendülni. Ezért kezdtek a kispadon. (haladas.hu)

Csertői Aurél (Paks): - Nagyon fontos volt számunkra ez a találkozó. Egy hatpontos meccset sikerült megnyernünk. Az első félidőt elég nehéz elemezni, mi is, ők is passzívak voltunk. Utóbbi egy kicsit meglepett bennünket, arra számítottunk, hogy komolyan letámadnak bennünket. Azután a másodikban már számtalan lehetőséget dolgoztunk ki, és ezekből kettőt értékesítettünk is. Megérdemelten nyertünk, egy a szép játék kialakulásához túl mély talajú pályán, egy brusztos, hajtós meccsen. (paksifc.hu)

Vasas – Újpest 0-1

Michael Oenning (Vasas): - Olyan mérkőzés volt, amilyenre számítottam. Jól ismeri egymást a két csapat. Az első félidőben koncentráltan játszottunk. Két játékost is sérülés miatt kellett lecserélnem, az ebből fakadó rendezetlenség miatt belefutottunk egy kontrába, ami eldöntötte a meccset. Utána sajnos már nem tudtunk olyan játékot produkálni, ami elég lett volna az egyenlítéshez. Benes térdsérülést szenvedett, Hangyának a combja fáj, a pontos diagnózis később derül ki. Az utolsó tartalékainkat használjuk fel, eddig is sok sérültünk volt, most kettővel nőtt a számuk. A sok meccs miatt a frissesség is hiányzik, csakúgy, mint az átütőerő. Jól jön most nekünk a szünet, hogy rendezni tudjuk a sorainkat. (vasasfc.hu)

Nebojsa Vignjevic (Újpest): - Az első félidőben nem sok szép dolgot láthatott a közönség, nagy taktikai harc volt a pályán, mindkét fél a másik hibájára várt. A második játékrészben sokkal agresszívabban léptünk pályára mind a védekezésünket, mind a támadásainkat illetően. Több helyzetet is kidolgoztunk, már annak a lehetősége is fennállt, hogy bejön a futball aranyszabálya és a rontott szituációk egy Vasas gólban öltenek testet, de nem ez történt. Büszke vagyok a csapatra, mentálisan is állták a sarat és végül megszerezték a győzelmet, amihez gratulálok a fiúknak! (ujpestfc.hu)

Videoton – Mezőkövesd 4-0

Marko Nikolic (Videoton): - Gratulálok a csapatnak a mai teljesítmény miatt! A héten azt éreztem, kezdtek leírni minket, de a csapat erre most rácáfolt. Nagyon keményen dolgozunk tovább, hogy elérjük a célunkat, ami a bajnoki cím. Nem igazán szokásom az ellenfélről beszélnem, így őket nem értékelem. Az biztos, hogy 2-0-ig voltak helyzeteik a vendégeknek is, jól játszottak addig, veszélyesek voltak, de a két gyors találatunk eldöntötte a meccset, utána már föléjük tudtunk nőni. (mezokovesdzsory.hu)

Kuttor Attila (Mezőkövesd): - Nem erre készültünk, hogy ilyen arányú vereséget fogunk szenvedni. Amit mezőnyben akartunk játszani az ült, de a hazaiak olyan minőséget képviseltek, hogy ha helyzetbe kerültek azt kihasználták, sajnos ez nálunk nincs meg. Próbáltunk egy alapjátékot kialakítani, amit át kell vinni eredményességbe, ezen kell dolgoznunk a bajnoki szünetben. Megvoltak a lehetőségeink, hogy mi szerezzünk vezetést sajnos ez nem jött össze. A második Videoton gól előtt sípolt a játékvezető, leálltak a védőink, véleményem szerint így ez nem volt szabályos találat. (mezokovesdzsory.hu)

Neked ajánljuk
Átigazolások
Ferencváros
Orosz Pál az átigazolásokról
Az FTC vezérigazgatója elárulta, Jansennek komoly helyekről voltak más ajánlatai. A játékoskeret kapcsán arról beszélt, "nagy mozgásokra nem kell számítani".
Fradi
Jansen az új edző
Igaznak bizonyultak a Csakfoci exkluzív információi: Pascal Jansen veszi át a Ferencváros irányítását.
DVSC
Dániából igazoltak
A 19 éves Szűcs Tamás az FC Köbenhavn korosztályos csapatától igazolt haza.
Tovább az összes átigazoláshoz