Véget ért egy korszak a Fradinál: Rebrov távozása már hivatalos

Pénteken hivatalossá vált, amit már hetek óta várni lehetett: Szergej Rebrov három bajnoki cím, valamint BL- és EL-csoportkörös szereplés után távozik a Ferencváros kispadjáról.
Dudás Gábor 2021. június 4., péntek 13:36
Pénteken hivatalossá vált, amit már hetek óta várni lehetett: Szergej Rebrov három bajnoki cím, valamint BL- és EL-csoportkörös szereplés után távozik a Ferencváros kispadjáról.
Szerző: Dudás Gábor 2021. június 4., péntek 13:36

A csakfoci.hu még áprilisban számolt be arról elsőként, hogy komolyan felmerült Szergej Rebrov távozása a Ferencvárosnál, és minimális az esélye annak, hogy a következő szezonban is ő vezesse a zöld-fehéreket.

Az akkor meglepőnek számító információinkat aztán sok sajtóhír és nyilatkozat követte a felek részéről, de az valószínűsíthető volt, hogy az általunk előrevetített válás előbb-utóbb bekövetkezik, annak ellenére is, hogy Rebrov szerződése még egy évig élt a zöld-fehéreknél.

Pénteken be is következett: a Ferencváros hivatalosan is bejelentette, hogy az ukrán vezetőedző három év után távozik a csapattól. A fradi.hu közlése szerint Rebrov lemondott a vezetőedzői posztról, de visszavonhatatlanul beírta magát a klub történelemkönyvébe.

Szeretnék köszönetet mondani a klubnak, valamint minden ferencvárosi szurkolónak, hogy támogatták a munkámat. A sikereket együtt értük el, örülök, hogy egy ilyen népszerű és nagy múltú együttesnél dolgozhattam

– nyilatkozta Rebrov.

"A Ferencvárosi Torna Club köszönetét fejezi ki a kiváló szakembernek a csapatnál végzett kiemelkedő munkájáért és további sikereket kíván Szergej Rebrovnak mind edzői pályafutásában, mind a magánéletében" - olvasható a közleményben.

A 47 éves ukrán tréner 2018 augusztusa és 2021 májusa között összesen 161 alkalommal ült a Ferencváros kispadján. Az FTC-vel három bajnoki címet nyert, emellett 2019-ben az Európa Liga, 2020-ban pedig a Bajnokok Ligája főtábláján szerepelt.

Neked ajánljuk
Átigazolások
MTK Budapest/Paks
Rácz Gergő
Az MTK végleg megvásárolta Rácz Gergőt a Paksi FC-től, miután a 27 éves kapus a tavaszi idényben kölcsönben erősítette a fővárosiakat.
NB II
Bejelentették az új edzőt
Hivatalos bejelentés: NB II-es csapatnál nevezték ki a Vidivel Magyar Kupát nyert edzőt.
Ferencváros
Serdar Dursun
A törökök szerint a Fradi érdeklődik Serdar Dursun iránt, a csakfoci.hu azonban úgy tudja, hogy a hír nem igaz.
Tovább az összes átigazoláshoz