Fotó: fradi.hu

Uzuni: "A teljes szívemet a Fradinak adtam" – a szurkolóknak is üzent

Bogdán Ádámot és a csapat összes tagját is bántja a Celtic elleni vereség. A Fradi-kapus szerint voltak pozitívumok a csütörtöki EL-meccsen.
Nyikes Zoltán 2021. november 5., péntek 10:14
Fotó: fradi.hu
Bogdán Ádámot és a csapat összes tagját is bántja a Celtic elleni vereség. A Fradi-kapus szerint voltak pozitívumok a csütörtöki EL-meccsen.
Szerző: Nyikes Zoltán 2021. november 5., péntek 10:14

Bogdán Ádám: – Nem adtuk fel végig, nagyon akartunk, mentünk előre és elég helyzetet alakítottunk ki, ez a lőtt gólokból is látszik, továbbá Joe Hartnak is volt egy-két szép védése és kapufát is lőttünk. Az is tény, hogy rosszul kezdtük a mérkőzést, utána pedig pechünk is volt a második gólnál, míg a másik oldalon a kapufáról nem befelé pattant a labda. Ezzel együtt el kell mondani, hogy a Celtic jól használta ki a helyzeteit és három gólt szerzett, mi pedig hiába alakítottunk ki több helyzetet, nem tudtuk ezeket kihasználni. Voltak pozitívumok, nyilván nem a három kapott gól, de az attitűd, a hozzáállás és a győzni akarás egészen a 95. percig megvolt. A második gól abból jött, hogy fent voltunk, ők pedig elkezdtek egy gyors ellentámadást, ez visszavetett minket. 1-1-nél mi diktáltuk a tempót és a harmadik bekapott gól is nagyon rossz ütemben jött. Sajnos a végén nem maradt annyi idő, hogy megszerezzük a döntetlent. Fájó vereség, főleg úgy, hogy elment a lehetőség az EKL-re, de egy ki-ki meccset tudtunk játszani a Celtic-kel. Közel voltunk, de sajnos nem sikerült, ez nagyon bánt engem és a csapat minden tagját is. (M4 Sport)

Myrto Uzuni:Megvolt az esélyünk a győzelemre. Örülök a gólomnak, nagyon sokat dolgoztam ezért, a teljes szívem a Fradinak adtam, mert hisznek bennem. A szurkolóknak azt tudom mondani, sajnáljuk, de a fontos dolog, hogy együtt voltunk és megpróbáltunk nyerni. A felelősséget vállaljuk a hibákért, profi játékosok vagyunk, együtt veszítünk, együtt nyerünk. Mindent megteszünk, hogy a következő meccset megnyerjük. Soha nem akarok elveszíteni egy meccset sem, több nyomás kellett volna helyeznünk rájuk és a maximumot adnunk. (M4 Sport)

Szánthó Regő: – Jó volt beállni. Látszik, hogy sokkal gyorsabb a tempó és fizikailag erősebbek a játékosok. Tíz perc alatt próbáltam csinálni a dolgomat, de nem volt nálam annyi labda és sok hangsúly volt a védekezésen. Nem tudunk már mit csinálni ezzel a mérkőzéssel, a következőre kell koncentrálni. Jó állapotban érzem magam, San Marinóban a válogatottnál elszakadt a bokaszalagom, azért játszottam a hétvégén az NB III-ban, hogy összeszedjem magam és 100%-os állapotban legyek. Sokkal jobb játszani 16 ezer szurkoló előtt, felemelő érzés. (fradi.hu)

Olvastad már?
Stöger: "Nem fontolgatom a távozásomat" – a Fradi-edző szerint BL-szintű csoportba kerültek az EL-ben
Az osztrák tréner szerint attól, hogy a Fradi tavaly bejutott a Bajnokok Ligája-csoportkörbe, még nem jelenti azt, hogy most is BL-szinten vannak.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Légiósok
Dárdai Pál
A 26 éves szélső, Fabian Reese a napokban a csapat nevében látogatást tett Dárdai otthonában, a célja pedig az volt, hogy meggyőzze a magyar trénert a júniusban lejáró szerződésének meghosszabbításáról.
Magyarokat igazol?
Csepregi György
Három magyar játékos (ebből egy játszik itthon) van a belga élvonalba feljutó Beerschot magyar sportigazgatójának, Csepregi Györgynek a listáján. (Sportrádió)
Siófok
Vukmir távozott, megvan az utódja
Dragan Vukmir távozott a Siófok vezetőedzői posztjáról, utódja a legutóbb Ajkán dolgozó Jeney Gyula lett.
Tovább az összes átigazoláshoz