Hiába az új helyszín az Újpest-Fradin: A rendőrség lefújhatja az Illovszky-stadionba tervezett derbit

Nem lenne biztonságos a hatóság szerint ilyen rövid idővel a derbi előtt helyszínt váltani - később rendezhetik meg az Újpest-FTC rangadót.
Dudás Gábor 2020. február 6., csütörtök 8:35
Nem lenne biztonságos a hatóság szerint ilyen rövid idővel a derbi előtt helyszínt váltani - később rendezhetik meg az Újpest-FTC rangadót.
Szerző: Dudás Gábor 2020. február 6., csütörtök 8:35

Mint ismeretes, a Magyar Labdarúgó Szövetség döntése alapján a február 8-ra kiírt Újpest-Ferencváros bajnoki rangadót nem lehet megrendezni a Szusza Ferenc Stadionban, mivel az aréna játéktere alkalmatlan a mérkőzés lebonyolítására.

A csakfoci.hu is beszámolt aztán arról, hogy amennyiben valamennyi fél rábólint, az Illovszky Rudolf Stadionban kerülhet sor szombaton a derbire, ahol az Újpest pályája felújítása miatt az őszi idényben is a hazai mérkőzéseit játszotta.

A legfrissebb hírek szerint az angyalföldi helyszínbe mindkét klub beleegyezett volna végül, ám a rendőrség megtorpedózta ezt a tervet. A hatóság szerint túl rövid az idő ahhoz, hogy fel lehessen készülni a mérkőzés biztonságos megrendezéséhez az Illovszky Rudolf Stadionban, ráadásul a sporttörvény szerint is legalább nyolc nappal a találkozó előtt véglegesíteni kellett volna a találkozó helyszínét.

Így viszont elmaradhat a derbi, illetve zárt kapuk mögött megrendezhetnék, ezt a két csapat azonban szeretné mindenképpen elkerülni.

A döntés meg is született:

Olvastad már?
Már hivatalos: Elmarad az Újpest-Fradi derbi
A Magyar Labdarúgó Szövetség csütörtökön bejelentette hivatalosan is, amit a csakfoci.hu előre jelzett: elhalasztják az Újpest és a Ferencváros szombati derbijét.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
ETO FC Győr
Csonka Bonifác
Az ETO közös megegyezéssel szerződést bontott Csonka Bonifáccal - jelentette be a klub.
Soroksár
Vass Ádám
Máris új csapatot talált magának a Gyirmótról nemrégiben távozó Vass Ádám, a középpályás a szintén NB II-es Soroksárnál folytatja karrierjét.
Ferencváros
Mohanad Lasheen
Külföldi sajtóhírek szerint a Fradi kiszemeltje az egyiptomi válogatott Mohanad Lasheen, akivel kapcsolatban már meg is kezdődtek a tárgyalások.
Tovább az összes átigazoláshoz