Újabb kiszemeltje van a Fradiból az aranylabdásnak - Rebrov ajánlotta be neki

Andrij Sevcsenko két ferencvárosi futballistát is beválogathat.
Dudás Gábor 2020. május 18., hétfő 8:59
Andrij Sevcsenko két ferencvárosi futballistát is beválogathat.
Szerző: Dudás Gábor 2020. május 18., hétfő 8:59

Az ukrán válogatott szövetség kapitánya, a 2004-ben Aranylabdát nyert Andrij Sevcsenko a Ferencvárost irányító egykori csatártárs, Szergej Rebrov kapcsán nyilatkozott arról is, milyen viszonyban vannak egymással, és hogy újabb kiszemeltje van a Fradiból.

Épp egy hete beszéltünk egymással telefonon. Nem csak a szakmai kapcsolatunk állandó, de baráti viszonyban is vagyunk egymással. Folyamatosan beszámol arról is nekem, hogyan fejlődnek a Ferencvárosnál az ukrán játékosok. Azt tervezzük, hogy többjüket ki is próbáljuk a jövőben, bizonyítási lehetőséget kapnak majd a válogatottban

- fogalmazott Sevcsenko az ua-football.com oldalán.

Mint ismeretes, a Ferencváros keretében jelenleg két ukrán futballista található: Ihor Haratin, illetve Oleksandr Zubkov. A kárpátaljai, magyar felmenőkkel is rendelkező középpályás épp a koronavírus-járvány miatt elmaradt válogatott meccsek előtt kapott meghívót az ukránokhoz, és akkor eldőlt, hogy a magyar nemzeti csapat helyett keleti szomszédunkat választja majd.

Zubkov tervezett meghívása viszont újdonságot jelent, a szélső még nem szerepelt a felnőtt válogatottban, idénybeli formája (34 tétmeccsen 9 gól és 10 gólpassz) és Rebrov ajánlása alapján viszont - várhatóan ősszel - lehetőséget kaphat Sevcsenkótól.

Olvastad már?
Rebrovra sincs pénze a 19-szeres bajnokcsapatnak - sajtóhír
Ukrán lapinformációk szerint nem a Ferencvárost irányító Szergej Rebrov lesz a török Fenerbahce új szakvezetője.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Puskás Akadémia
Körmendi Kevin
Körmendi Kevin 2025 nyaráig szerződést hosszabbított a Puskás Akadémiával. A 21 éves hátvéd jelenleg az Aqvital FC Csákvár színeiben szerepel kölcsönben.
Puskás Akadémia
Komáromi György
2026 nyaráig meghosszabbították Komáromi György szerződését. A saját nevelésű, 21 éves támadó a mostani szezonban 16-szor lépett pályára az NB I-ben.
Nyíregyháza
Visinka Ede
Megerősítést nyert a csakfoci.hu korábbi információja: a Nyíregyháza közös megegyezéssel szerződést bontott Visinka Ede vezetőedzővel.
Tovább az összes átigazoláshoz