Sigér: "Sokat vártam erre, hogy végre itt lehessek a pályán", Lenzsér: "Itt már három ponttal számoltunk"

Sigér Dávid és Lenzsér Bence is egyetértett abban, hogy a kupadöntő teljesen más mérkőzés lesz a két együttes között.
Póczik Dávid 2022. április 30., szombat 9:30
Sigér Dávid és Lenzsér Bence is egyetértett abban, hogy a kupadöntő teljesen más mérkőzés lesz a két együttes között.
Szerző: Póczik Dávid 2022. április 30., szombat 9:30

Ahogy beszámoltunk róla, a Ferencváros pénteken 2-1-re legyőzte a Paks együttesét az OTP Bank Liga 30. fordulójában, a Magyar Kupa döntőjének főpróbáján. A lefújást követően Lenzsér Bence a hazaiaktól, míg Sigér Dávid a vendég FTC-től értékelte a találkozót az M4 Sportnak. Sigér hosszú idő után játszott először bajnokit a Fradiban.

- Mióta itt vagyok a Fradinál elsőként is a Paks ellen léptem pályára, csak akkor hazai pályán. Most pedig majdnem kilenc hónap telt el a sérülésem óta - kezdte 14-szeres válogatott játékos. Nagyon jó érzés így pályára lépni, hogy én is győztes csapatnak vagyok a tagja. Sokat vártam erre, sokat dolgoztam érte, hogy végre itt lehessek a pályán a Ferencvárosban és nagyon boldog vagyok, hogy a csapat győzött. Ez volt az első olyan alkalom, amikor bajnoki cím után tudtunk nyerni, ha jól emlékszem.

A 31 éves középpályás arról is beszélt, mi lehetett a ferencvárosi siker kulcsa.

- Úgy éreztem, bennünk több lendület van, bár a kontráik veszélyesek voltak, mindig azok a Paksnak. Azt éreztem, bennünk talán több erő van és jobban a kapujuk elé tudjuk szegezni őket, több helyzetet tudunk kialakítani. Igazából fordítva is alakulhatott volna a meccs, ezért nagy elismerés jár a Paksnak és nem csak a mai miatt, szerintem az egész bajnokság alatt jól teljesítettek. De azért örülök, hogy gólokban is tudtuk bizonyítani azt, hogy miért mi lettünk az elsők.

Sigér végül zárásként elmondta, lélektanilag nem lehet összehasonlítani a pénteki mérkőzést a májusi kupadöntővel.

Lenzsér góljával még vezetett a Paks a 7. percben, azonban a tolnaiak végül nem tudták megnyerni a mérkőzést.

- Nagyon csalódottak vagyunk, azért itt már három ponttal számoltunk, úgy gondolom, ez a Fradinak már nem kellett volna, nekünk a negyedik hely miatt nagyon kellett volna a győzelem. A gólom után kicsit visszaestünk, de 1-1-nél is megvolt a száz százalékos fejesünk, amit kihagytunk, borzasztó így kikapni. A kupadöntőn más Fradi lesz majd, mi is motiváltabbak leszünk, még ennél is, szóval egy teljesen más mérkőzésre számítok - zárta a 26 éves hátvéd.

Olvastad már?
Csercseszov: "Minden téren javulnunk kell a kupadöntőre", Bognár: "A Fradiban jobb képességű játékosok vannak" – edzői értékelések
Hajrágóllal húzta be a győzelmet a Fradi Pakson - így értékelte a látottakat a két vezetőedző.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
DVSC
Profi szerződés
Profi szerződést kötöttek 16 éves támadójukkal, az U17-es válogatott Egri Imrével, aki már a klub U19-es együttesében bizonyít.
U Craiova 1948
Giovanni Costantino
Giovanni Costantino októberben lett az FC U Craiova 1948 vezetőedzője, azonban most távozik a román klubtól.
Puskás Akadémia
Pécsi Ármin
Pécsi Ármin 2028-ig szóló szerződést írt alá a Puskás Akadémiával.
Tovább az összes átigazoláshoz