Sigér idén már nem játszhat a Fradiban: "8-9 hónapba telik a felépülésem"

Sigér Dávid, a Ferencváros sérült középpályása részletesen beszélt az operáció óta eltelt időszakról.
Privacsek András 2021. szeptember 30., csütörtök 15:23
Sigér Dávid, a Ferencváros sérült középpályása részletesen beszélt az operáció óta eltelt időszakról.
Szerző: Privacsek András 2021. szeptember 30., csütörtök 15:23

Mint ismert, Sigér térdszalag-szakadást szenvedett a Fradi egyik edzésén.

- Most, hogy már nyolc hét eltelt az operáció óta, fordulóponthoz érkezett a rehabilitációm - mondta Sigér Dávid az m4sport.hu-nak. - Az első lépést hat hét után az jelentette, hogy elhagyhattam a mankózást, illetve a térdrögzítőt. A napokban pedig elkezdtük az erősítő programot, az izom visszaépítését. Eddig a pihentetésé volt a főszerep, ezután fokozatosan egyre többet mozgathatom a térdemet. Nyolc-kilenc hónapba telik a teljes felépülésem, így idén biztosan nem lépek pályára. Türelmes vagyok.

El lehetne végezni ezeket a rehabilitációs folyamatokat fél év alatt is, de félő, újra megsérülnék, emiatt nem éri meg elkapkodni a lépcsőfokokat.

- Időt kell adni a szervezetnek a gyógyulásra és a felépülésre.

Sigér elmondta, mit vár a Betis elleni EL-mérkőzéstől.

- Remélem, ezúttal sem ijedünk meg – szép labdakihozatalokat, labdatartást szeretnék látni. A közönségünkre számíthatunk, s bízom benne, ehhez eredményesség is párosul. Nyilván a győzelem a célunk, de végső soron az iksz is szép eredmény lehet.

Olvastad már?
A Fradi magyar válogatott játékosa is a legprofibb készülékekkel regenerálódik
Sigér Dávid rehabilitációs programjának szerves részét képezi a Game Ready kompresszió-, és hidegterápiás készülék, valamint a Compex izomstimulációs készülék.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Légiósok
Gulácsi Péter
A kispadra szorult Gulácsi Péter "elgondolkodik a jövőjéről" az RB Leipzignél - írja a német Kicker.
Honvéd/MLSZ
Bobby Davison
Az FTC korábbi vezetőedzője, Bobby Davison elárulta, hogy 18 hónappal ezelőtt a Honvéd vezetőivel tárgyalt, egy hónapja pedig elküldte az önéletrajzát az MLSZ-nek, mert szívesen dolgozna az utánpótlásban is.
Légiósok
Kleinheisler László
Görögországban azt írják, hogy a téli átigazolási időszakban távozhat a Panathinaikosztól Kleinheisler László, aki akár Horvátországba vagy Magyarországra is visszatérhet.
Tovább az összes átigazoláshoz