Rebrovnak csak a Fradi számít: "Tönkretették a munkámat; Zidane és a Real Madrid a rossz példa"

Szergej Rebrov számára mindennél fontosabb, hgy a Ferencvárosnál nyugodt körülmények között dolgozhat, szupersztárok nélkül. A szakember egyelőre nem is gondolkodik azon, hogy visszatérjen a Dinamo Kijevhez.
Dudás Gábor 2019. november 4., hétfő 9:10
Szergej Rebrov számára mindennél fontosabb, hgy a Ferencvárosnál nyugodt körülmények között dolgozhat, szupersztárok nélkül. A szakember egyelőre nem is gondolkodik azon, hogy visszatérjen a Dinamo Kijevhez.
Szerző: Dudás Gábor 2019. november 4., hétfő 9:10

14 hónapja ült le a Ferencváros kispadjára, tavasszal bajnoki címet ünnepelhetett a zöld-fehérekkel, ősszel pedig 15 év után először vele szerepel európai csoportkörben a Fradi. Szergej Rebrov hazájában beszélt arról, mi a sikerük titka.

- Összesen négy selejtezőkörön kellett átverekednünk magunkat, hogy idáig eljussunk. Számunkra különösen nehéz egy ilyen út, hiszen kevés koefficiens ponttal vágtunk neki a selejtezőknek, nem kiemelt csapatként.

A Ferencvárosnál nincsenek szupersztárok, minden sorozatban azok a játékosok szerepelnek, akik épp a legjobb formában vannak. Ezért játszik a bajnokságban és az Európa Ligában majdnem két különböző csapat

- fogalmazott a csapategységet kiemelve Rebrov a Profutbolnak.

Az ukrán tréner kapcsán időről időre felmerül, hogy visszatér karrierje legfontosabb csapata, a Dinamo Kijev kispadjára. Rebrovot azonban jelenleg csak az FTC foglalkoztatja, és egyébként sem tartaná jó ötletnek a visszatérését. El is mondta, miért.

- Amikor a Dinamónál dolgoztunk, nem csak a felnőtt csapat lett bajnok, de minden korosztályos együttes is. Ez azóta sem jött össze. Ugyanazt csináltuk és értük el otthon, mint a Barcelona vagy az Ajax, ahol szintén egy taktikával, felfogásban játszik a klub valamennyi csapata. Szerintem ez nagyon fontos, bár nem mindenki érti meg a jelentőségét.

Én örülök, hogy felépítettük ezt a struktúrát, de sajnálom, hogy tönkretették a munkámat.

(...) a visszatérésemről egyébként sem velem kellene beszélni, hanem azokkal az emberekkel, akik a döntéseket hozzák. Jó a kapcsolatom a klubbal, de nincs szó arról, hogy újra ott dolgozzak.

Vagy azt akarják, hogy visszatérjek és úgy járjak, mint Zidane a Real Madriddal...? Számomra fontos, hogy olyan helyen dolgozzak, ahol érzem a bizalmat és megbecsülnek - tette hozzá.

Olvastad már?
Fradi-Kövesd: "Egyelőre úgy néz ki, háromesélyes a bajnokság"; "Erre az ikszre bárki büszke lehet" - reakciók
Botka Endre csalódott volt az eredménnyel, de elismerte a Kövesd teljesítményét, Lovrencsics Gergő a sorozatterhelésről, és az ehhez történő alkalmazkodásról beszélt, míg Cseri Tamás csapata mentális erejét dicsérte. Reakciók.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Újpest
Lőw Zsolt, Szalai Ádám
Sajtóhírek szerint Szalai Ádám nemet mondott az Újpest sportigazgatói pozíciójára. A lila-fehérek felvették a kapcsolatot Lőw Zsolttal is, aki azonban nem edzőként segítene.
Légiósok
Szalai Attila
A Kicker szerint a Hoffenheim sportigazgatója az olyan "átigazolási mellényúlások" miatt távozhat, mint például Szalai Attila, Mërgim Berisha és Anton Stach.
Nyíregyháza
Révész Bálint
A klubtulajdonos az erősítési tervekről is beszélt a csakfoci.hu-nak.
Tovább az összes átigazoláshoz