Rebrov: "Történelmet írunk, a befektetett munka megtérül" - a két edző értékelése

A Ferencváros vezetőedzője, Szergej Rebrov szerint a csapat szurkolói kiváló hangulatot teremtettek, és ez sok erőt adott nekik a Dinamo Zagreb ellen. Hozzátette: minden sikert a rengeteg munkának köszönhetik.
Csakfoci Admin 2020. szeptember 16., szerda 22:15
A Ferencváros vezetőedzője, Szergej Rebrov szerint a csapat szurkolói kiváló hangulatot teremtettek, és ez sok erőt adott nekik a Dinamo Zagreb ellen. Hozzátette: minden sikert a rengeteg munkának köszönhetik.
Szerző: Csakfoci Admin 2020. szeptember 16., szerda 22:15

Mint ismert, a Ferencváros 2-1-re legyőzte a horvát Dinamo Zagrebet, így biztossá vált, hogy bejutott az EL-csoportkörébe, a BL-csoportkörtől csak egy mérkőzés választja el.

A két szakvezető a mérkőzés utáni sajtótájékoztatón értékelte a látottakat.

Zoran Mamic: - Gratulálok a Ferencvárosnak. Aki több gólt szerez, az nyer. A Ferencváros két gólt szerzett, mi csak egyet. Kegyetlenül kihasználták a lehetőségeiket, már az elején betaláltak. Utána kiegyenlítettünk, de újabb gólt nem sikerült szereznünk, pedig voltak helyzeteink. Sok sikert kívánok a Ferencvárosnak a playoffra. Az volt a célkitűzésünk, hogy bejussunk a BL csoportkörbe, sajnos ez nem valósult meg. Most már előre kell nézni és arra összpontosítani, hogy az Európa Liga playoff-körében eredményesek legyünk. Nem lepett meg, hogy jól játszott a Ferencváros, de arra nem lehet felkészülni, hogy már az elején gólt kapsz.

Olvastad már?
Tilos passzolni Hajnal Tamással: “Felzárkóztunk az európai középmezőnyhöz” – a Fradi megváltozott játékospolitikájáról, a BL-csoportkörről és Szoboszlairól
A Ferencváros egyik legfelelősségteljesebb pozíciója az övé. Ő dönti el, hogy a kiszemelt játékosok közül kik azok, akik egyértelműen erősségei lehetnek a csapatnak és neki kell meggyőznie ezeket a futballistákat, arról, hogy a Fradiba igazoljanak, még úgyis, ha máshova esetleg jobb anyagi kondíciókkal tudnának szerződni. Amióta Hajnal Tamás a Fradi sportmenedzsere, az új igazolások nagy része bevált, sokan közülük akár a topbajnokságok valamelyikét is célba vehetik. Hajnal szerint jó lenne, ha a csapatban több magyar, lehetőleg saját nevelésű játékos szerepelne, de az óriási nyomás, az eredménykényszer miatt nincs sok idő a kísérletezgetésre. A menedzser úgy látja, a klub hatalmas fejlődésen ment keresztül és ma már európai középcsapatnak számít a Fradi, a BL csoportkörébe azonban még így is csak a papírformák folyamatos borításával van esélyük bejutni. Hajnal szerint Szoboszlaiból lehet Európa-klasszis játékos, belőle pedig egyszer akár egy Bundesliga-klub vezetője is. Tilos passzolni Hajnal Tamással.
Elolvasom

Szergej Rebrov: - A Celtic ellen láttam hasonló küzdést a csapattól. Sikerült három kiemelkedő csapatot legyőzni a BL-ben. Történelmet írunk mindenképp, de egy lépés még hátra van. Nagyon sokat tett hozzá a szurkolás, 90 percig kiváló hangulatot biztosítottak a drukkereinek (Rebrov a stadionon kívül szurkoló több ezer fradistára célzott, a szerk.). Nekem és a játékosaimnak is sok erőt adott. Egy nagyon nagy lépésen vagyunk túl, ami hatalmas öröm nekünk és a szurkolóinknak is. Bárki lesz az ellenfelünk, tökéletesen fel fogunk készülni. Minden sikernek a kulcsa a rengeteg munka, a befektetett munka megtérül. Az, hogy az én nevemet skandálták a szurkolók, azt jelenti, hogy jó munkát végeztünk. Más stratégiát igényel majd, hogy a playoffban két mérkőzésen dől el a továbbjutás. Az jó, hogy idegenben kezdünk, de 50-50 százalék az esély a továbbjutásra.

Olvastad már?
Fantasztikus Fradi-siker: Az EL-csoportkör már biztos - jöhet a playoff a BL-ben
A Ferencváros hazai pályán 2-1-re legyőzte a Dinamo Zagrebet a Bajnokok Ligája selejtezőjének 3. fordulójában, így biztossá vált, hogy valamelyik európai kupasorozat főtábláján lesz érdekelt.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Légiósok
Varga Kevin
Török sajtóhírek szerint közös megegyezéssel szerződést bontott a Hatayspor és Varga Kevin.
Diósgyőr
Jérémie Obounet
A 20 éves Jérémie Obounet legutóbb Fehéroroszországban futballozott, most Diósgyőrben bizonyíthat.
Mezőkövesd
David Babunski
Továbbra is a kövesdieket erősíti David Babunski, akivel most két és féléves szerződést kötött a borsodi klub.
Tovább az összes átigazoláshoz