"Nemcsak pocsék játékos, a csapatot is lehúzza" - kőkemény kritika érte a Fradi korábbi alapemberét

Bár új csapatában is stabil kezdőnek számít, egyelőre nincs elragadtatva a helyi média az EL-csoportkörbe jutás előtt Mexikóba szerződő Fernando Gorriarán teljesítményétől.
Csakfoci Admin 2019. szeptember 28., szombat 12:46
Bár új csapatában is stabil kezdőnek számít, egyelőre nincs elragadtatva a helyi média az EL-csoportkörbe jutás előtt Mexikóba szerződő Fernando Gorriarán teljesítményétől.
Szerző: Csakfoci Admin 2019. szeptember 28., szombat 12:46

Korábban mi is beszámoltunk róla, hogy a Ferencváros csapatától idén nyáron távozó Fernando Gorriarán csapata, a Santos Laguna csütörtöki bajnokiján egy belépője után a videóbíró által megerősítve kapott piros lapot. Az esetet követően a közvetítési jogokat birtokló mexikói 6-os csatorna egyik szakértője, Juan Gómez Junco kemény kritikával illette a zöld-fehérek egykori kedvencét.

- Nem örülök a kiállításnak, annak viszont igen, hogy ezzel bebizonyosodott, hogy Gorriarán pocsék játékos. Nemcsak rossz futballista, hanem olyan rossz futballista, hogy a csapat teljesítményét is lehúzza. - fogalmazott az újságíró.

Junco már Gorriarán érkezésekor is aggályainak adott hangot a játékos képességeivel kapcsolatban, ám ilyen nyíltan még nem bírálta a középpályást.

A Transfermarkt által 2,5 millió euróra tartott uruguayi futballista 64 tétmérkőzésen 6 gólt és 10 gólpasszt jegyzett ferencvárosi színekben, míg a mexikói listavezetőt képviselve 10 meccsen 1 gólpassz szerepel a neve mellett.

 

Neked ajánljuk
Átigazolások
NB I
Cristian Ramírez
Oroszországban azt írják, hogy Magyarországról is érdeklődnek a korábbi Fradi-játékos, Cristian Ramírez iránt.
Mosonmagyaróvár
Supka Attila
A csakfoci.hu korábbi hírének megfelelően az NB II-es Mosonmagyaróvár vezetőedzője lett Supka Attila.
Kisvárda
Milos Kruscic
A csakfoci.hu információi igaznak bizonyultak: a Kisvárda vezetőedzője lett az Újpestről távozott Milos Kruscic.
Tovább az összes átigazoláshoz