„Nem csak a támadójáték az erősségünk” – Gorriarán szerint a Fradi sokra lehet képes

A Ferencváros középpályása úgy látja, egyben van most a csapat, kiváló az összhang a játékosok között, a legfontosabb pedig az, hogy ez a jövőben is megmaradjon.
Nyikes Zoltán 2019. március 8., péntek 11:16
A Ferencváros középpályása úgy látja, egyben van most a csapat, kiváló az összhang a játékosok között, a legfontosabb pedig az, hogy ez a jövőben is megmaradjon.
Szerző: Nyikes Zoltán 2019. március 8., péntek 11:16

Remekül kezdte a tavaszi szezont a Ferencváros középpályása, Fernando Gorriarán, aki a bajnokságban két gólt és egy gólpasszt, míg a Magyar Kupában egy félpályás gólt jegyzett az előző hetekben. Az uruguayi labdarúgó a Fradi hivatalos oldalának elmondta, nemcsak ő, hanem az egész csapat nagyon jól játszik az utóbbi időben, mindenki a legjobbját nyújtja.

Nagyon keményen dolgozunk, mindenki boldog, és ez látszik is a pályán. Külön öröm, hogy nekem jól megy de a legfontosabb az, hogy a csapat tovább tudja vinni ezt a teljesítményt.

Gorriarán hozzátette komoly önbizalommal rendelkezik a csapat, de nem szabad elszállniuk, nyugodtnak kell maradni.

Minden egyes találkozón meg kell őriznünk a hidegvérünket, ha szervezetten működünk, ilyen jól mennek a dolgok. Viszont nem csak a támadójáték az erősségünk, hiszen gólt sem kaptunk az elmúlt két bajnokin. Egyben van most a csapat, kiváló az összhang közöttünk, a legfontosabb az, hogy ez az összhang megmaradjon, és akkor sokra lehetünk képesek!

Kemény hetek várnak a Fradira, hiszen Szergej Rebrov csapatának a hétvégén az örökrangadó következik, majd a Magyar Kupában a Mol Vidi FC elleni első találkozó lesz terítéken.

Még nem a kupaösszecsapásra kell gondolnunk, hanem a bajnokira. Biztosan nehéz mérkőzés lesz, de ezért dolgozunk, hogy minden egyes alkalommal a legjobbunkat nyújtsuk. Bízom benne, hogy a kemény munka a pályán is megmutatkozik, győzni megyünk az MTK ellen! Először nyernünk kell a hétvégén, utána koncentrálunk a Vidi elleni mérkőzésre. Nem szabad előre tekintenünk, mindig a következő kihívás a legfontosabb – zárta Gorriarán.

Neked ajánljuk
Átigazolások
NB I
Cristian Ramírez
Oroszországban azt írják, hogy Magyarországról is érdeklődnek a korábbi Fradi-játékos, Cristian Ramírez iránt.
Mosonmagyaróvár
Supka Attila
A csakfoci.hu korábbi hírének megfelelően az NB II-es Mosonmagyaróvár vezetőedzője lett Supka Attila.
Kisvárda
Milos Kruscic
A csakfoci.hu információi igaznak bizonyultak: a Kisvárda vezetőedzője lett az Újpestről távozott Milos Kruscic.
Tovább az összes átigazoláshoz