Fotó: dvtk.eu

NB I: A Diósgyőr edzője elmondta, miért cserélte le 5 perc után a nyerőemberét; Rebrov a kreatív játékot hiányolta

Nem kis meglepetésre a Ferencváros az NB I 2. fordulójából bepótolt mérkőzésen 1-0-ra kikapott az utolsó helyezett Diósgyőrtől. A két edző értékelt.
Privacsek András 2021. január 20., szerda 23:09
Fotó: dvtk.eu
Nem kis meglepetésre a Ferencváros az NB I 2. fordulójából bepótolt mérkőzésen 1-0-ra kikapott az utolsó helyezett Diósgyőrtől. A két edző értékelt.
Szerző: Privacsek András 2021. január 20., szerda 23:09

Serhij Rebrov (Ferencváros): - Túlvagyunk az év első mérkőzésén, ami nehéz volt, szerintem két és fél hét nem elég a tökéletes felkészüléshez. A Diósgyőr megtalálta a nyerő taktikát. Noha alakítottunk ki helyzeteket, gól nélkül nem lehet mérkőzést nyerni – kezdte a vezetőedző, aki a 61 meccset megélt hazai veretlenségi rekordról is szót ejtett. - Sajnos a rekordok néha megszakadnak. Mélyen védekezett az ellenfél, részünkről ezúttal hiányzott a kreatív játék a középpályán. Az első félidőben több helyzetünk volt. Attól függetlenül, hogy elveszítettük a mérkőzést, előre kell tekintenünk. (fradi.hu)

Zoran Zekic (Diósgyőr): - Pontosan olyan nehéz mérkőzést játszottunk, mint amire számítottunk. Az FTC többet birtokolta a labdát, ezért számunkra nagyrészt védekezésből állt a meccs. Néhány kontra lehetőségét elszalasztottuk az utolsó passzok pontatlansága miatt, de köszönöm a játékosoknak a mai mérkőzést, mert megmutatták, milyen karakterek, és milyen küzdőszellem lakozik bennük. Így kell játszani nem csak az FTC, hanem mindenki más ellen. Nem voltam elégedett Suljić teljesítményével (mosolygott - a szerk.). Komolyra fordítva, taktikai okok miatt cseréltünk. A vezetés birtokában az előny megtartása volt a legfontosabb, mélyen nem maradt erőnk kijönni a saját térfelünkről, Dejan Karan magassága és fejjátéka sokat segített ebben a helyzetben. Nem azt a stílusú focit szeretem, amit ma játszottunk, sokkal nyíltabb focit akarok látni a csapattól. Azonban ebben a helyzetben a védekezés nagyon fontos, hiszen ez vezetett eredményre. Most első a fegyelem, majd utána fokozatosan átállunk a támadóbb stílusra. Nehéz hónapokon van túl a csapat, ezért duplán értékes a siker. Ha okosak leszünk, akkor három pontnál többet profitálhatunk ebből a győzelemből. Korábbi csapatommal a PSV ellen nyertünk idegenben, ám akkor sem voltam ilyen boldog. Holnaptól azonban tovább kell dolgozni, mert vasárnap újabb mérkőzés vár ránk. (dvtk.eu)

Olvastad már?
NB I: Fradi-veréssel kezdte 2021-et az átalakult Diósgyőr - Suljicot 1 gól és 2 labdaérintés után lecserélte az új edző
Az OTP Bank Liga 2. fordulójából mostanra halasztott mérkőzésén a Ferencváros óriási meglepetésre 1-0-ra kikapott a Diósgyőrtől.
Elolvasom

 

Neked ajánljuk
Átigazolások
Paks
Zimonyi Dávid
A Paks megegyezett a Vasassal Zimonyi Dávid klubváltásáról.
Újpest
Kiss Tamás
Hivatalossá vált, hogy az Újpestről távozott Kiss Tamás a lengyel másodosztályú Wisla Kraków játékosa lett.
Fehérvár FC
Ominger Gergő
A Fehérvár FC és a Puskás Akadémia FC megállapodásának értelmében kölcsönbe érkezik a Vidihez a középpályán bevethető, utánpótlás-válogatott Ominger Gergő.
Tovább az összes átigazoláshoz