Megerősítve: Bemutatta új csapata a Fraditól távozó kétszeres bajnokot - hivatalos

A Wisla Krakkó hivatalos honlapján erősítette meg - mint arról a csakfoci.hu elsőként beszámolt - Michal Skvarka a 13-szoros lengyel bajnokcsapatnál folytatja pályafutását.
Csakfoci Admin 2021. július 7., szerda 11:31
A Wisla Krakkó hivatalos honlapján erősítette meg - mint arról a csakfoci.hu elsőként beszámolt - Michal Skvarka a 13-szoros lengyel bajnokcsapatnál folytatja pályafutását.
Szerző: Csakfoci Admin 2021. július 7., szerda 11:31

Amint arról a csakfoci.hu elsőként beszámolt: Michal Skvarka, a Ferencváros kétszeres szlovák válogatott középpályása a következő idényben a lengyel élvonalbeli Wisla Krakkó együttesében folytatja pályafutását.

Értesüléseinket a krakkói klub hivatalos közleményben erősítette meg, miután a 28 éves játékos kettő plusz egy éves megállapodást írt alá új állomáshelyén.

- Michal Skvarka olyan futballista, aki nagyon jól lát a pályán, "nyolcasként" és "tízesként" is képes játszani. A technikája nagyon jó és sok tapasztalattal rendelkezik, ami megegyezik azzal, amit mi kerestünk. Kétéves szerződést kötöttünk vele, de ezt további egy évvel meghosszabbíthatjuk - nyilatkozta Tomasz Pasieczny, a klub sportigazgatója.

Skvarka - aki tavaly ősszel a BL csoportkörére nem lett nevezve - 2019 júniusában igazolt a Fradihoz, ahol két év alatt összesen 26 NB I-es meccsen egy gólt szerzett, és három gólpasszt jegyzett, kétszeres magyar bajnoknak mondhatja magát. Az előző idényben két bajnokin kezdőként, kilencszer csereként kapott lehetőséget az akkori vezetőedzőtől, Szergej Rebrovtól.

Neked ajánljuk
Átigazolások
ZTE FC
Senkó, Várkonyi, Drazic, Mance
Sallói elmondta, Senkó várhatóan a ZTE testvérklubjánál, a Nafta Lendavánál folytatja, míg a Lendván kitűnően védő Németh Ervin érkezhet. Várkonyit megvennék az MTK-tól. Mance és Drazic is szóba került.
Haladás
Újabb távozó
A kialakult nehéz helyzetre tekintettel a Szombathelyi Haladás újabb játékosa bontott szerződést a klubbal - a 17 éves támadó, Katona István távozott, már vasárnap sem lép pályára Gyirmóton.
Ferencváros
Edzőkérdés
A vezérigazgató elmondta, olyan edzőt keresnek, akinek van nemzetközi tapasztalata, ezért Máté Csaba visszahozatalára nincs esély.
Tovább az összes átigazoláshoz